• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği’nden Muhteşem 12 Mart Gecesi

Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği’nden Muhteşem 12 Mart Gecesi
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda faaliyette bulunan Erzurum Dernekleri, 12 Mart Erzurum'un işgalden kurtuluşunu muhteşem bir geceyle kutlayacaklar.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda faaliyette bulunan Erzurum Dernekleri, 12 Mart Erzurum'un işgalden kurtuluşunu muhteşem bir geceyle kutlayacaklar. 12 Mart 2016 Cumartesi günü Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek geceye katılımın yoğun olması bekleniyor.

İstanbul'da faaliyette olan 12 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği, önemli bir organizasyona imza atacak. 12 Mart Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümü nedeniyle bir gece düzenleyen Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği, titiz bir çalışmaya imza atacak. İstanbul'da faaliyette bulunan 12 derneğin "Ben Değil Biz" sloganıyla bir araya geldiğini söyleyen Avrupa Yakası Erzurum Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman, amaçlarının ortak bir çatı altında çalışmalarını sürdürmek olduğunu belirtti. Geceye Erzurumlu sanatçı ve ünlü hafızların katılacağını bildiren Başkan Toraman,"12 Mart 2016 Cumartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde bir gece düzenleyeceğiz. İstanbul'un en büyük ve görkemli salonlarından birinde düzenleyeceğimiz gece saat 18.00'da başlayacak. Muhteşem bir gece tertip etmek için, çalışmalar ve toplantılarımız tüm hızıyla sürüyor. Erzurumluların severek dinlediği ünlü Erzurumlu sanatçılar sahne alacak. Ünlü hafızlar Kur-an tilaveti yapacaklar. İstanbul'da yaşayan Erzurumlular mutlaka bu geceye katılmalı, destek vermelidir. Sen, ben demeden, her dernek, her birey mutlaka bu geceye katılmalıdır. Erzurumlular, bir ve bir arada, tek yürek, tek yumruk olduğunu Dünya aleme göstermelidir. Nene Hatun'un torunları, Erzurum'un vatanperver dadaşları 12 Mart'ta İstanbul'da tarih yazacaklar" dedi.

Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği'nin 12 Mart'ta düzenleyeceği geceye Avrupa Yakası Erzurum Derneği, Avcılar Erzurumlular Derneği, Büyükçekmece Erzurumlular Derneği, Esenyurt Erzurumlular Derneği ve bağlı dernekler, Küçükçekmece Erzurumlular Derneği, Hasankaleliler Derneği, İstanbul Erzurumlular Derneği ve İspir Kırık Köyü Derneği destek veriyor.

Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği’nden Muhteşem 12 Mart Gecesi

Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Birliği’nden Muhteşem 12 Mart Gecesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim