• BIST 9548.09
  • Altın 2492.474
  • Dolar 32.4886
  • Euro 34.4751
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Avrupa Şampiyonlarına Coşkulu Karşılama

Avrupa Şampiyonlarına Coşkulu Karşılama
Rusya'nın Kazan Şehrinde 17-21 Şubat 2016 tarihleri arasında 36 Ülkenin katılımıyla yapılan U15 Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Badminton Milli Takımı...

Rusya'nın Kazan Şehrinde 17-21 Şubat 2016 tarihleri arasında 36 Ülkenin katılımıyla yapılan U15 Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Badminton Milli Takımı sporcularından Bengisu Erçetin ve Zehra Erdem çift kızlarda Avrupa Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandılar.

Şampiyonanın ardından Milli Takım sporcuları Bengisu Erçetin, Zehra Erdem ve teknik heyet uçakla Erzincan'a geldi. Şampiyonlar için havalimanında görkemli bir karşılama töreni düzenlendi.

Karşılama törenine Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, antrenör ve sporcular, sporcuların ailesi ve yakınları ile arkadaşları katıldı.

Uçaktan inen Milli sporcular diğer badminton sporcuları tarafından çiçekle karşılandı. Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve protokol mensupları ile görüşen sporcular ve antrenörleri elde ettikleri başarılarını arkadaşları ile kucaklaşarak paylaştılar.

Erzincan adına Badminton Milli Takımında ter döktüklerini belirten Bengisu Erçetin ve Zehra Erdem Erzincan'a şampiyonluk getirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek "Verimli bir şekilde çalıştık. Hocalarımız Uğur Erçetin ve Murat Sönmez, ailemiz hepsi çok destek oldular. Avrupa Şampiyonu olduk. Bu şampiyonluğu ülkemize, Erzincan'a getirdik. Çok mutluyuz" dediler.

Erzincan'ın badminton sporunda çok başarılı olduğunu ve bu başarılara bir yenisinin daha eklendiğini ifade eden Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, "Gerçekten çok güzel bir an yaşıyoruz. U15 Avrupa badminton Şampiyonasında Bengisu Erçetin ve Zehra Erdem Avrupa Şampiyonu oldu. Bizi çok mutlu etti. Erzincan'dan zor bir branş olan badmintonda Avrupa şampiyonu olmamız bizim için çok önemli bir olay. Büyük bir başarıdır. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Arkadaşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim