• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Avrupa Finans Zirvesi’ne Türk Şirket Davet Edildi

Avrupa Finans Zirvesi’ne Türk Şirket Davet Edildi
McDonals, Tesco, BBC, Heineken, Nestle, Bayer, G&E gibi pek çok küresel markanın finans üst düzey yöneticilerinin katıldığı "Finance Transformation Europe...

McDonals, Tesco, BBC, Heineken, Nestle, Bayer, G&E gibi pek çok küresel markanın finans üst düzey yöneticilerinin katıldığı "Finance Transformation Europe 2016" zirvesine ilk kez bir Türk şirketi olarak DeFacto da davet edildi.

Dünya şirketlerinin finans liderlerini buluşturan Avrupa Finans Zirvesi "Finance Transformation Europe 2016" bu yıl 09-11 Şubat 2016 tarihleri arasında Londra'da düzenleniyor. Tüm dünyadan 150'nin üzerinde finans tepe yöneticisinin bir araya gelerek, en iyi uygulama tecrübelerini paylaşacağı, inovasyon ve dönüşüm fırsatlarının değerlendirileceği zirveye Türkiye'den de DeFacto'nun Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı (CFO) Önder Şenol davet edildi.

Pek çok küresel markanın finans tepe yöneticilerinin konuşmacı olarak yer alacağı zirve kapsamında, sadece 25 tepe yöneticinin katılacağı özel bir oturum gerçekleştirilecek. Çeşitli firmalardan önde gelen finans liderlerinin bir yönetim kurulu toplantısı formatında buluşacağı kapalı oturumda, fikirler tartışılacak, inovasyon ve geleceğe dönük vizyon oluşturma adına fikir alışverişi yapılacak. Çalıştıkları şirketlerin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tüm finansal süreçlerinin sorumluluğunu üstlenen CFO'ların davet edildiği kapalı oturumda, Önder Şenol da bir konuşma yaparak DeFacto'nun küresel bir moda markası olma yolculuğundaki başarılarını paylaşacak.

DeFacto'nun Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı (CFO) Önder Şenol, "Dünyanın en büyük şirketlerinin finans yöneticileri, DeFacto'nun Finans Dönüşüm'ünü bir başarı hikayesi olarak dinleyecekler. Geleceğin finans trendlerinin de tartışıldığı bu özel oturumda, şirketlerin uzun vadede sürdürülebilir başarıyı korumaları için Finans Dönüşüm ile yetinmeyip, Finans Dönüşüm'den küresel Dönüşüm'e uzanan yolculukta da finansa çok önemli görevler düştüğünün altını çizmek istiyorum" dedi.

Finansın artık kendi alanındaki işlerin yanı sıra şirketin başarısı için stratejinin oluşturulması ve hayata geçirilmesi, şirket kültürü, liderlik ve yönetim konularında çok daha değer yaratan, diğer bölümlerin başarısına katkıda bulunan gerçek bir iş ortağı rolünü üstlenmesi gerektiğini belirten Şenol, "Yetkin ve odaklanmış finans ekibinin varlığı ve ekip olmayı başarabilmek de bu başarıda kilit rol oynadı. DeFacto'nun küresel moda markası olma yolculuğunda, önümüzdeki 10 senenin stratejilerini de 2'inci faz olan bu dönüşüm planları destekliyor olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim