• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Avivasa 2013'te 530 yeni eleman alacak

AvivaSA büyüyen operasyonları doğrultusunda 2013 yılında, direkt satış kadrosu için 500 finansal danışman, genel müdürlük kadrosu için de 30 kişi olmak üzere toplam 530 kişiye istihdam yaratmayı hedefliyor.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortalarının önde gelen şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, “geleceğin mesleği” olarak tanımlanan “finansal danışman” pozisyonu için 2013’te 500 kişilik işe alım yapmayı planlıyor. Finansal danışmanlık eğitim programı ve bireysel emeklilik aracılığı lisans sınavı bedelleri de AvivaSA tarafından karşılanacak.

Türkiye’nin en genç sektörlerinden biri olmasına karşın hızlı büyümesini sürdüren bireysel emeklilik sektörünün özellikle Ocak 2013’te yürürlüğe giren düzenlemeler ve devletin “direkt katkısı” ile büyük bir atılım yapması bekleniyor. Son yıllardaki yüksek büyüme hızına rağmen gelişmiş ülkelerdeki penetrasyon oranının halen uzağında olan sektör, tasarruf bilincinin artması ile gün geçtikçe daha da cazip iş fırsatları yaratmaya devam ediyor.
 
TÜRKİYE ÇAPINDA ALIMLAR YAPILACAK
 
AvivaSA, sektörün büyüme potansiyeli, sunduğu kariyer ve kazanç imkanları nedeniyle “geleceğin mesleği” olarak tanımlanan finansal danışman kadrosu için alacağı 500 kişiyi, Türkiye çapındaki bölge ve şubelerinin bulunduğu lokasyonlarda görevlendirecek. Adayların bu süreçteki finansal danışmanlık temel eğitim programı ve Bireysel Emeklilik Aracılığı Lisans Sınavı bedeli de AvivaSA tarafından karşılanacak.
 
Bilgi teknolojileri altyapısını tamamen yenileyerek müşterilere daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmayı arzulayan AvivaSA, bu değişimi sağlayacak Bilgi Teknolojileri kadrosunu da artırmayı planlıyor. Ayrıca pek çok yeni uygulamanın devreye gireceği sektörde teknik uzmanlar yetiştirmek amacıyla Teknik Operasyon kadrolarına da işe alım yapılması planlanıyor. AvivaSA bu kadroların yanı sıra Pazarlama, Aktüerya, Satış Destek, Risk Yönetimi ve Kalite Uyum gibi kadrolar için de yeni personel alımı yapacak.
 
MESLEKİ BİLGİ VE YETKİNLİK
 
Satış kadroları için lisans ya da bireysel emeklilik mevzuatı çerçevesinde belirlenen meslek yüksek okulu bölümlerinden mezun, başarı odaklı, etkileme ve ikna yeteneği ile iletişim becerileri yüksek, müşteri ve duygu yönetiminde etkin, sürekli gelişime inanan, etik ve profesyonel tutuma sahip, satış alanında kariyer hedefleyen adaylar tercih edilecek. Başvuran adaylar arasında değerlendirme sürecinde; kuruma özel yetkinlik envanteri, deneyimli adaylar için mesleki bilgi sınavı ve yetkinlik bazlı mülakat yöntemleri kullanılacak.
 
Genel müdürlük kadroları için tercihen lisans mezunu, takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı, iletişim becerileri gelişmiş ve kurum kültürü ile uyum özelliklerine sahip olmaları şartı arayan AvivaSA, adayları temel yetkinlikler konusunda mülakat, yetenek testleri ve kişilik envanterleri ile değerlendirerek en uygun kişileri kadrosuna katmayı planlıyor. Adaylar açık pozisyonlara www.avivasa.com.tr adresinden veya kariyer siteleri üzerinden başvuruda bulunabilecek.
 
AvivaSA yeni işe alımlarla birlikte toplam bin 500 kişiye istihdam yaratmış olacak.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim