• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Avcılar'da Kentsel Dönüşüm başladı

Kentsel Dönüşüm projesinin çalışmaları Avcılar’da başladı. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Tahtakale mahallesi halkını konu hakkında bilgilendirdi.

Belediye Ek hizmet binası karşısındaki Park Düğün Salonu'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamulaştırma kararları ve Kentsel Dönüşüm ile ilgili beklentileri halka anlattı. Meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı sohbet ve bilgilendirme toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Başkan Değirmenci, “Bizim belediyecilik anlayışımız vatandaşı sadece bir oy aracı olarak görmek değildir. İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan ve kime oy verirse versin her vatandaşımızın hizmetlerden eşit şekilde ve üst düzeyde faydalanması tek ilkemizdir “ dedi.
 
“Her türlü olumsuzluğa rağmen ve her türlü yargılanmaları göze alarak Tahtakale Mahallesine hizmetten kimseye ödün vermedik” diyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci,  Avcılar halkının refah ve mutluluğu için başlattığımız hizmet yarışında, Tahtakale Mahallesi sakinleri de payına düşen hizmeti en iyi bir şekilde alacağından hiç kimse kuşku duymasın” dedi. 
Değirmenci özetle şunları söyledi;
 
BAŞKAN'DAN VATANDAŞLARA UYARILAR
 
“Burada hemşerilik ve komşuluk bilincini kafanıza yerleştirmişsiniz. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Sizler buralara kaçak binaları rant için değil yaşam için yaptınız. Ben de sizler için yargılanıyorum. İstanbul’un taşı toprağı diye geldiğiniz bu mahallede ortak kültürünüzü de getirdiniz. Birikimlerinizi satıp yaptığınız bu evlerinizi kesinlikle satmayın. Sizin üzerinizde birileri rant elde etmeye çalışabilir. Buradan hepinizi uyarıyorum. Size gelen her yetkilinin kimliklerini kontrol edin ve belediyeyi de arayarak teyit ettiriniz.”
 
Başkan Değirmenci son bir uyarıda daha bulunarak “Sizden tek ricam ortak menfaatlerinizi düşünmenizdir. Geleceğinizi garanti altına almadan yanlış bir şey yapmayın. Sizi ikna etmeye çalışanlara kulaklarınızı tıkayın. Ortak akıl ortak yürekle kol kola girme zamanı gelmiştir” diye konuştu.
 
avcilar_belediyesi2.jpg
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim