• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Avcı: Tüm oyuncularımız takım için en iyisini yapacaktır

Avcı: Tüm oyuncularımız takım için en iyisini yapacaktır
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, "Buradan alacağımız galibiyet, grup içinde sonuna kadar olmamazı sağlayacaktır." dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında 19 Ekim'de karşılaşacakları Alman temsilcisi Hoffenheim karşısında kazanarak, gruptaki iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Rhein-Neckar Arena'da düzenlenen basın toplantısına Abdullah Avcı, takımın orta saha oyuncularından Gökhan İnler ile katıldı.

Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda mağlup ederek, 9 puanla liderliğini sürdüren Beşiktaş'ı tebrik ederek sözlerine başladı.

Grubun en yüksek oyun kalitesine sahip takımına karşı mücadele edeceklerini belirten Abdullah Avcı, şöyle konuştu:

"Hoffenheim, grupta şu ana kadar puanı olmamasına rağmen oyun ve oyuncu kalitesi çok yüksek bir takım. Grupta birbirine yakın dört takım bulunuyor. Kimin dördüncü, kimin birinci olacağını hep birlikte göreceğiz. Buradan alacağımız galibiyet, grup içinde sonuna kadar olmamazı sağlayacaktır." dedi.

Rakiplerine büyük saygı duyduklarının altını çizen Avcı, "Hoffenheim ile 118 yıllık çok uzun bir tarihi olmasına rağmen benzer yönlerimiz var. Biz 2007-2008 senesinde Süper Lig'de oynadık, onlar da 2008-2009'da Bundesliga'da oynadı. Onlar da biz de geçen sene liglerimizde kulüp tarihlerimizin en yüksek puanlarını aldık." değerlendirmesinde bulundu.

İdmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Karşılaşmanın oynanacağı Rhein-Neckar Arena'daki antrenman sahasında, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

İdmana, kadroda yer almayan Emre Belözoğlu, Emmanuel Adebayor, Manuel Da Costa ve Mossoro'nun yanı sıra, hasta olan Edin Visca da katılmadı.

Antrenmanı, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanları Mesut Altan ve Mustafa Saral da izledi. İdman öncesinde teknik heyet ve futbolcular, hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim