• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Avcı: "Şansımız devam ediyor"

Avcı: "Şansımız devam ediyor"
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Hoffenheim'e yenilen Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı şanslarının devam ettiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Hoffenheim'e yenilen Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı şanslarının devam ettiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Medipol Başakşehir, deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim'e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, ilk gol öncesi faul yapıldığı ve bunu hakemin vermediğini dolayısıyla faullü bir gol yediklerini söyledi. Gruptaki şanslarının devam ettiğini bundan sonraki maçları en iyi bir şekilde değerlendirerek yollarına devam edeceklerini belirten Avcı, gruptaki her takımın birinci ve dördüncü olma durumlarının söz konusu olduğunu da vurguladı..

Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden takımların hepsinin birinci ve dördüncü olma durumlarının söz konusunu olduğunu belirterek, kalan üç maçın ikisi içerde, birini dışarıda oynayacaklarını ve kalan son üç maçı iyi bir neticeyle bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Rakiplerinin üç beş iki oynayan oyun içinde sistemlerini değiştiren, oyunu kendi alanlarında kuran en iyi takımlardan biri olan takıma karşı dört dört iki düzeninde oynadıklarını ifade eden Avcı, ilk yarı itibariyle rakiplerine karşı başarılı olduklarını ikinci yarıda da aynı taktiği uyguladıklarını fakat duran toplardan gol yediklerini kornerden yedikleri golün faul olduğunu rakip Hoffenheim'ın 17 faul yaptığını Başakşehir'in ise 7 faul yaptığını söyledi. Tecrübeli teknik adam, ikinci golden sonra üçüncü gole kadar oyu disiplininden koptuklarını belirterek, sistemde değişiklik yaptıklarını, başarılı olamayınca eski sisteme döndüklerini ve oyunu kaybettiklerini ifade etti.. UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki takımların çok farklı oyu sisteminde oynayan takımların olduğunu bundan dolayı da zor bir grup olduğunu dile getiren Avcı, "Bundan sonra üç maçımız kaldı. ikisi içeride biri dışarıda. Ligin sonuna kadar ne yapabileceğinizi göreceğiz. Bundan sonra Türkiye ligine bakacağız ve oradaki yarışa devam edeceğiz. Seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz. Belki İstanbul'da bile bu kadar seyircimiz olmuyor. Galip gelerek onları mutlu edemedik. Maç boyunca güzel bir atmosferde bizi destekledir. Hepsine teşekkür ediyoruz. Gruptaki şansımız devam ediyor. Bundan sonraki maçları en iyi bir şekilde değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Avcı: "Şansımız devam ediyor"

Avcı: "Şansımız devam ediyor"

Avcı: "Şansımız devam ediyor"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim