• BIST 9548.09
  • Altın 2486.691
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.5402
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi
Akdeniz Üniversitesi 18. Akademik Töreni düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi'nden emekli olan akademisyenlere tören içerisinde çiçek ve plaket takdim edildi.

Akdeniz Üniversitesi 18. Akademik Töreni düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi'nden emekli olan akademisyenlere tören içerisinde çiçek ve plaket takdim edildi. 32 profesör, 67 doçent ve 58 yardımcı doçentin biniş giydiği törende Vekil Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, AÜ'de görev yapmaktan gurur duyduğunu söyledi. Vekil Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Üniversitemizin özlemini çektiği açık, dürüst, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı temel ve vazgeçilmez prensibimiz olup, aldığımız her yönetimsel karar yasalar ve hukuk çerçevesinde olacaktır" dedi.

Geçen yıl 10 bin öğrencinin mezun olduğunu ve 60 binin üzerinde öğrenciye eğitim verdiklerini de belirten Ünal, "388 profesör, 238 doçent, 524 öğretim görevlisi uzman ve okutman olmak üzere bin 627 öğretim elemanı ile 18 fakülte 6 yüksek okul 11 meslek yüksek okulu 7 enstitüde 699 araştırma görevlisi ve 60 bin 626 öğrenciye eğitim vermekteyiz. Geçen yıl 10 bin 819 öğrencimiz mezun oldu. Üniversitemizin başta altyapı olmak üzere birçok eksiği giderilmiştir" dedi.

"AÇIK, DÜRÜST, ADİL YÖNETİM TEMEL PRENSİBİMİZ"

Üniversitenin yönetim anlayışına da dikkat çeken Rektör Ünal şöyle konuştu: "Üniversitemizin özlemini çektiği açık, dürüst, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı temel ve vazgeçilmez prensibimiz olup sizlerin de desteği ile üniversitemizi gelecekte hak ettiği şekilde çok daha iyi yerlere taşımak en büyük hedefimiz olacaktır. Aldığımız her yönetimsel karar yasalar ve hukuk çerçevesinde olacaktır"

Tören sonunda akademik kadroda profesörlüğe yükselen akademisyenlere de binişleri giydirildi. Akademisyenlere hocaları binişlerini giydirirken bazılarının ise eşi ya da çocukları bu onurlu görevi üstlendi. Turizm Fakültesi'nden Prof. Dr. Beykan Çizel'e binişini kendisi gibi akademisyen olan eşi, ve iki çocuğu giydirdi. Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Bülent Aydınlı'ya ise AÜ Tıp Fakültesi Organ Nakli Koordinatörlüğü'ne de ismini veren Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu binişini giydirdi. (AÇ)

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi

AÜ’lü Akademisyenler Binişlerini Giydi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim