• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

ATSO’dan İş Dünyası İçin 4 Farklı Eğitim

ATSO’dan İş Dünyası İçin 4 Farklı Eğitim
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından önümüzdeki hafta "40 Saatlik Koçluk Becerileri ve Mentorluk", "Orta...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından önümüzdeki hafta "40 Saatlik Koçluk Becerileri ve Mentorluk", "Orta Düzey Yöneticilerin Yol Haritası", "İnsan Kaynakları ve İş Hukuku Uygulamaları", "Markalaşma" konu başlıklarında 4 farklı eğitim düzenleneceğini bildirdi.

ATSO Akademi'nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Çetin, "Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz" dedi.

Başkan Çetin eğitimlerle ilgili şu bilgileri verdi;" 21 Mart -04 Nisan tarihlerinde düzenleyeceğimiz "40 Saatlik Koçluk Becerileri ve Mentorluk Eğitimi'nde eğitmen Nilgün Akyüz Arı tarafından katılımcılarımıza; Yaşam koçluğu nedir? Koçluğun amacı, koçluk çeşitleri, koçun temel yeterlilikleri, NLP- koçluk ilişkisi, koçluk ne değildir? Beyin-öğrenme seviyeleri, alışkanlıklarımız, yaşam çarkı- genel koçluk/spesifik koçluk, empati, kişilik renkleri, negatif hedefler konu alt başlıkları hakkında bilgiler verilecektir. 22 Mart tarihinde düzenleyeceğimiz "Orta Düzey Yöneticilerin Yol Haritası Eğitimi'nde eğitmen İlker Taşçı tarafından katılımcılarımıza; yönetim ve yöneticilik, lider ve liderlik, yönetim fonksiyonları, verimlilik ve etkinlik, ekip ruhu ve ortak dil oluşturma, yönetsel beceriler, çağdaş liderlik yaklaşımları, yetki devri, yetki suiistimali, yönetsel iletişim, motivasyon, iş stresi ve yönetimi, iş ve insan odaklılık, karar verme ve problem çözme, kişisel ve kurumsal imaj yönetimi konu alt başlıkları hakkında bilgiler aktarılacak."

23 Mart tarihinde düzenlenecek "İnsan Kaynakları ve İş Hukuku Uygulamaları Eğitimi'nde eğitmen Serpil Albayrak tarafından katılımcılarımıza; işyeri ve kurulması ile ilgili işverenin yükümlülükleri, iş sözleşmesi ile ilgili işverenin yükümlülükleri, iş sözleşmesi süresince işverenin yükümlülükleri gibi konu alt başlıkları ve içerikleri hakkında bilgiler verilecek.

25 Mart tarihinde düzenlenecek olan'Markalaşma Eğitimi'nde ise eğitmen Levent Şahin tarafından katılımcılarımıza; marka nedir? Stratejik pazarlama yönetimi, satış, ürün yönetimi, görsel kimlik, reklam, mevcut durum analizi, marka konumlandırma, hedef kitle, hedef kitle davranışları, mevcut algı, hedef algı stratejisi, stratejik plan, sunum, duyuru, uygulama planları, pazarlama planı, faaliyet zamanı planı, imaj yönetimi, yönetim eğitimleri, marka eğitimleri, marka yönetim planı, yönetim danışmanlığı gibi konu alt başlıkları hakkında bilgiler verecek.

Başkan Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) "ATSO Akademi" bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi'den takip edilebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim