• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

ATSO’dan “Fikirden İnovasyona” Atölye Çalışması

ATSO’dan “Fikirden İnovasyona” Atölye Çalışması
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "ATSO İnovasyon Yılı" çalışmaları kapsamında "Fikirden İnovasyona Atölye Çalışması"...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "ATSO İnovasyon Yılı" çalışmaları kapsamında "Fikirden İnovasyona Atölye Çalışması" etkinliği düzenleneceğini bildirdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "ATSO İnovasyon Yılı" çalışmaları kapsamında Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) işbirliğinde 30 Ekim 2017 Pazartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda "Fikirden İnovasyona Atölye Çalışması" etkinliği düzenleneceğini bildirdi.

Başkan Davut Çetin, "Girişimciliğin, işletmelerde gelişmenin önündeki en büyük sorunlardan birisi yaratıcı iş fikirlerinin uygulamamaya geçememesidir. Özellikle her konuda çok hızlı değişim ve gelişimin kaydedildiği çağımızda bilgiyi, fikri olgunlaştırıp ticarileştirme konusunda da hızlı ve etkin adımlar atmak gerekiyor. Biz de ATSO olarak "İnovasyon Yılı" çalışmalarımız kapsamında girişimcilerimize ve işletmemize yenilikçi fikirlerini hayata geçirme yöntemlerinin ve problem çözme tekniklerinin anlatılacağı, tartışılacağı "Fikirden İnovasyona Atölye Çalışması" adıyla bir etkinlik düzenliyoruz" dedi.

Çetin, "TTGV tarafından tasarlanan Kıvılcım Programı kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikle katılımcılara, sorunlarda veya gelişme alanlarında yaratıcılıklarını tetikleyecek sorgular ve yöntemler hakkında beyin fırtınası yapma teknikleri anlatılacak. Böylece hem ihtiyaçları olan çözümleri fark etmeleri hem de öğrendikleri yeni yöntemleri tüm çalışma hayatlarına uyarlamaları hedefleniyor. Ayrıca katılımcılar, bu çalışma ile yaratıcı düşünce için kullanılan farklı yöntemlerle üretilecek fikirlerin, inovasyona dönüştürme sürecini yönetmenin inceliklerini de öğrenme fırsatı elde edecekler. Katılım 30 kişi ile sınırlı olup katılım listesi başvuru sırasına göre belirlenecek."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim