• BIST 9461.31
  • Altın 2492.122
  • Dolar 32.5992
  • Euro 34.8003
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

ATSO Akademi’den İş Dünyası Eğitim Çalışmaları

ATSO Akademi’den İş Dünyası Eğitim Çalışmaları
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından bu hafta "E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi"ile " İş Veren Hakları Eğitimi"...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından bu hafta "E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi"ile " İş Veren Hakları Eğitimi" konu başlıklarında 2 farklı eğitim düzenleneceğini bildirdi.

ATSO Akademi'nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetleri düzenliyor. 4 Şubat tarihinde düzenlenecek E-ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi'nde eğitmen Hakan Topuzoğlu tarafından katılımcılara; E-ticaret nedir? E-ticaret araçları nelerdir? gelenekselden dijitale hareket ekseni, e- ticaret'te taraflar ve ilişki yönetimi-sözleşme saikleri, e- ticaret gelir modelleri, dünyadan ve Türkiye'den, e-ticaret ve online iş modellemeleri ilişkisi, değişen tüketicileri tanıyalım, e-ticaret - ödeme sistemleri, dijital pazarlamaya giriş ve e-marketing pazarlama nedir? Pazarlama biliminin tarihsel gelişimi, dijitalleşme neleri değiştirdi? Başarılı bir entegre pazarlama kampanyası nasıl kurgulanır? Pazarlama iletişim süreçleri, dijital pazarlama kanalları nelerdir? E-ticaret modelleri konu alt başlıkları hakkında bilgiler aktarılacak.

5 Şubat'ta düzenlenecek "İşverenin Hakları Eğitimi'nde ise eğitmen Hacı Mecit Polat tarafından katılımcılara; işverenin yönetim hakkı, işverenin yönetim hakkının iş sözleşmesi ile genişletilmesi, işverenin çalışma sürelerini belirleme hakkı, işverenin yıllık izinleri belirleme hakkı, işverenin iş sözleşmesini bildirimli fesih hakkı, işverenin iş sözleşmesini derhal fesih hakkı, işverenin iş sözleşmesini sona erdirme hakkı (ikale-bozma sözleşmesi), örnek yargı kararlar, işçinin borçları, iş görme borcu, özen borcu, işçinin sadakat borcu, örnek yargı kararları uygulamalar, işverenin yönetim hakkının iş sözleşmesi ile genişletilmesi uygulamaları, işverenin derhal fesih hakkını kullanma uygulamaları, işverenin bildirimli fesih hakkını kullanma uygulamaları, ikale sözleşmesi uygulamaları, derhal fesih ve bildirimli fesih işlemleri ihtarname örnekleri, konu alt başlıkları hakkında bilgiler aktarılacak.

Başkan Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) "ATSO Akademi" bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi'den takip edilebileceğini belirterek ; " Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim