• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Atış poligonunda ilk atışı Vali yaptı

Atış poligonunda ilk atışı Vali yaptı
Burdur Atış Poligonu yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Burdur Valisi Şerif Yılmaz, trap poligonunda ilk atışı yaparak, "Göl manzaralı atış...

Burdur Atış Poligonu yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Burdur Valisi Şerif Yılmaz, trap poligonunda ilk atışı yaparak, "Göl manzaralı atış parkurumuzun eşi benzeri yok" dedi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları devam eden atış poligonunu inceledi. Vali Yılmaz'a inceleme gezisinde AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, tesisin yenileme çalışmaları hakkında Vali Yılmaz'a bilgi verdi.

Vali Yılmaz, deneme atışı yaptı

Vali Yılmaz inceleme sırasında trap atışları için kullanılan atış alanında tüfek ile deneme atışları yaptı. Atıcı yeleğini giyen Vali Yılmaz, atış poligonuna atıcılık sporu temsilcilerinin ve milli sporcuların sahip çıkacağına inandığını belirtti. Göl manzaralı atış poligonunun başta Atıcıların ve av sezonu dışında avcılar için yenileme çalışmaları tamamladıktan sonra hizmet vereceğini vurgulayan Vali Yılmaz, "Atış poligonumuza 15 adet trap makinesi geldi. Bir takım eksikliklerimiz var. Ondan sonra burada uluslararası müsabakaların yapılabileceği standartta bir atış alanına kavuşmuş olacağız. Ayrıca göl manzaralı olan atış parkurumuzun eşi ve benzeri olmadığını düşünüyorum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle avcılarımızın av sezonu dışında atış yapabilecekleri, atış sporunu icra edebilecekleri bir alana kavuşmuş olacaklar. Hem Bucak'ta, hem Çavdır'da aynı şekilde çalışmalar devam ediyor. Tamamlandığında artık av turizmi ile ilgili ilimiz cazibe merkezi haline gelecek. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Vali Yılmaz, atış poligonu incelemesi sonrası restorasyon çalışmaları için talimat verdiği Orman İşletmesi'ne ait olan atıl durumda bekleyen binadaki başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Atış poligonunda ilk atışı Vali yaptı

Atış poligonunda ilk atışı Vali yaptı

Atış poligonunda ilk atışı Vali yaptı

Atış poligonunda ilk atışı Vali yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim