• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi
İzmir'de düzenlenen Üniversite ve Meslek Tanıtım gününde Atılım Üniversitesi en çok ilgiyi görürken, Atılım Üniversitesi Tanıtım Uzmanı Sedat...

İzmir'de düzenlenen Üniversite ve Meslek Tanıtım gününde Atılım Üniversitesi en çok ilgiyi görürken, Atılım Üniversitesi Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır da, "Ankara'yı tercih etmek isteyen öğrenciler, Atılım Üniversitesini tercihlerini başına yazabilir. Her fakülte ve bölümümüzle öğrencilerimize kaliteli eğitim veriyoruz. Son açılan Pilotaj Bölümü ile sayılı üniversitede bulunan bölümde öğrencilerimizden yoğun ilgi alıyoruz" dedi.

İzmir Fen Bilimleri Temel Lisesinde, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen "Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü'ne Türkiye genelinden 22 üniversite 150 öğretim görevlisi ile katıldı. Üniversiteye hazırlanan öğrenciler, üniversiteleri yakından tanıma ve seçecekleri bölümler hakkında bilgi alma fırsatı buldu. Üniversiteler arasında en çok ilgiyi Ankara'da kurulu olan 19 yıllık geçmişi ile Atılım Üniversitesi gördü. Öğrenciler, Atılım Üniversitesi standında üniversitenin fakülte ve bölümleri hakkında detaylı bilgiye ulaştı.

SONRADAN NOT ORTALAMASI YÜKSEK OLANA BURS İMKANI

Üniversite ile alakalı bilgi veren Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır, "Ankara'da kurulu olan bir vakıf üniversitesi. 5 fakülte ve 2 yüksek okuldan oluşan, öğrencilerine gerek eğitim hayatlarında gerek eğitim hayatları sonrasında çok farklı imkan ve fırsatlar tanıyan bir üniversite. Ankara'yı tercih etmek isteyen öğrenciler, Atılım Üniversitesini tercihlerinin başına yazabilir. Öğrencilere yurt dışı eğitim imkanı verdiğimiz gibi burslu gelen öğrencilere de kesintisiz bir şekilde eğitim hayatları boyunca burslarına devam etme imkanı tanıyoruz." Burssuz giren öğrencileri not ortalamasına bakarak burs alma şansı veriyoruz. Bu sayede bir devlet üniversitesinde aldığı eğitimden hatta bazı devlet üniversitelerinden daha iyi eğitim alma şansı verebiliyoruz" dedi.

SAYILI ÜNİVERSİTEDE BULUNAN PİLOTAJ BÖLÜMÜ AÇILDI

Yurt dışında eğitim imkanı olan Erasmus ile öğrenciyi yurt dışına gönderdiklerini ifade eden Karaçayır, şöyle konuştu: "Özellikle uygulamalı eğitime çok önem vermemiz bunda çok etkili bir faktör. Çünkü, çocuklar sadece teorik bilgiyi değil pratik bilgiyi de öğretmek istiyoruz. Bu sebeple üniversitemizde kurulu olan 135 laboratuvar ile eğitim hayatları boyunca öğrencilere mesleğe adım atmadan önce ulaşmaları gereken bütün bilgileri hem teorik hem de pratik olarak vermeye çalışıyoruz. Yeni açılan iki bölüm var. Bunlardan biri Maliye, ikincisi Pilojat bölümü." Pilotaj bölümünün çok ses getirdiğini anlatan Karaçayır, şunları söyledi: "Hem Ankara hem de Türkiye'de. Çünkü sadece sayılı üniversitelerde olan bir bölüm. Bunun alt yapısı, eğitim imkanları, akademisyen temini çok kolay olabilen imkanlar değil. Ama Atılım Üniversitesi gerçekleştirdi ve geçen yıldan itibaren Pilotaj Bölümüne öğrenci almaya başladı. Bu yılda Pilotaj Bölümüne artan bir ilgiyle devam edecek."

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi

Atılım Üniversitesine İzmir’de Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim