• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Atıcılık Federasyonu Başkanı Torpil Adana’da

Atıcılık Federasyonu Başkanı Torpil Adana’da
Atıcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti, ayrıca Sarıçam Yücel...

Atıcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti, ayrıca Sarıçam Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu'nda atış yaptı.

Aynı zamanda eski milli ve rekortmen sporcu olan Federasyon Başkanı Torpil, Mersin'de gerçekleştirilen Trap-Skeet Milli Takım seçmelerini izledikten sonra Adana'ya dönerek İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti. Atıcılık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sarıçam ilçesi Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu'na giden Başkan Torpil, burada atış antrenmanının ardından yaptığı konuşmada şunlara yer verdi:

"Bilimselliği her zaman ön planda tutarak sporun gelişmesi için projeler hayata geçirmek, yeni yeteneklerin keşfi ve bunları en iyi şekilde yetiştirmek en önemli amacımız olacaktır. Tesisleşme, sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayımızın arttırılması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sponsor kuruluşların desteğiyle daha çok sporcumuzu uluslararası müsabakalara göndermeyi hedefliyoruz. Ayrıca, Uluslararası Atıcılık Federasyonu'nda bir Türk yöneticinin olması için çaba gösteriyoruz. Sistemli çalışmalarımız sonunda 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya'da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları'na Havalı silahlarda Yusuf Dikeç, İsmail Keleş, trapta ise Yavuz İlnam ve Erdinç Kebap ile güçlü rakipler karşısında madalya şansını zorlayacağız."

Başkan Torpil, Adana'yı çok önemsediklerini belirterek, "Sporcu potansiyeli yüksek olan Adana'da ulusal yarışların yanı sıra hakem ve antrenör kursları açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

ATAŞBAK: "ATICILIKTA İYİ KONUMDAYIZ"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Adana'nın uzun yıllardır atıcılıkta iyi konumda olduğunu. Milli takımlara sporcular kazandırdıklarını ifade etti.

Sarıçam ilçesinde bulunan Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonunun uzun yıllardır hizmet verdiğini hatırlatan Ataşbak, burayı iyileştirmenin yanı sıra yerel yöneticilerin desteğiyle ikinci bir atış poligonu yapılacağını, hedefinin sporcu, hakem, antrenör sayısını artırmak ve ulusal müsabakalara ev sahipliği yapmak olduğunu belirterek Federasyon Başkanı Torpil ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bu arada, Adanalı atıcıların yanı sıra atış poligonunda, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Türkay, Ahmet Vecihi Başar, Teknik Kurul Üyesi Emre Yıldırım, Federasyon Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey, İl Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Mahmut Kır ile Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu da hazır bulundu.

Atıcılık Federasyonu Başkanı Torpil Adana’da

Atıcılık Federasyonu Başkanı Torpil Adana’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim