• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti
Bu yıl 476'ıncı kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında trap-skeet Mesir Kupası ve Tek Kurşun atış müsabakaları...

Bu yıl 476'ıncı kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında trap-skeet Mesir Kupası ve Tek Kurşun atış müsabakaları gerçekleştirildi.

Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Trap Skeet ve Tek Kurşun atış müsabakaları, Vali Parkı Atış Poligonu ile İl Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu'nda gerçekleştirildi. Atış müsabakalarını Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Manisa Tugay Komutan Yardımcısı Albay Şenol Cilen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Atıcılık Federasyonu Manisa Temsilcisi Avcılık Atıcılık ve Spor İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık da izledi. Mesir Kupası adı altında düzenlenen trap-skeet müsabakalarında büyük erkekler, genç erkekler ve genç bayanlar kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Müsabakaların ardından Büyük erkekler kategorisinde Cüneyt Karakuş birinci olurken, Levent Öztürk ikinci, Murat Uğur üçüncü oldu. Genç erkekler kategorisinde ise Soner Öztürk birinci, Cenk Bahçıvan ikinci, Çağlayan Irmak da üçüncü oldu. Bayan atıcıların mücadele ettiği genç bayanlar kategorisinde de İzel Aydın birinci, Sena Can ikinci olurken Aymila Bakır üçüncü oldu. Dereceye giren atıcılara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreninin ardından atıcılık geleneği gereği birinci olan atıcıların şapkaları havaya atılarak atıcılar tarafından vuruldu.

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu'nda tek kurşun atış müsabakası gerçekleştirildi. Çok sayıda atıcının katıldığı müsabakalarda dereceye giren atıcılara ödülleri protokol üyelerince takdim edildi. Müsabakaların ardından düzenlenen çekilişle atıcılara çeşitli hediyeler armağan edildi.

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti

Atıcılar Mesir Kupası İçin Mücadele Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim