• BIST 9745.02
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Atgb Genel Başkanı Buyurman AB Bakanı Volkan Bozkır İle Görüştü

Atgb Genel Başkanı Buyurman AB Bakanı Volkan Bozkır İle Görüştü
Merkezi Almanya'nın Köln şehrinde yer alan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği ( UETD )'nin 5. Olağan Genel Kongresinde Avrupa Birliği ( AB ) Bakanı Volkan...

Merkezi Almanya'nın Köln şehrinde yer alan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği ( UETD )'nin 5. Olağan Genel Kongresinde Avrupa Birliği ( AB ) Bakanı Volkan Bozkır Türk girişimcilerle bir araya gelerek, Avrupalı Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı Orhan Buyurman'dan ATGB'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Görüşmeye, ATGB Yönetim Kurulu üyeleri; Dursun Döngel, Abdullah Ören, İlhan Bükrücü ,Necati Duman, Ülkü Osman, Mehtap Özdemir Cambaz, Faruk Solmaz, Şenol Sayılı, Adnan Bisgin, Nurettin Öztaş, Erol Yukarıbaş, Adem Taflan, Mehmet Kocagöl, Sahra Şahin ve Muharrem Uslubaş katıldı.

AB Bakanı Bokzır ATGB'nin birlik ve beraberlik doğrultusunda ivme kazanacağını belirterek beklenen ve özlenen bir birlik olduğunu başarılı olacağını umduğu ifade etti.

Bozkır konuşmasında, " ATGB, Avrupa'da iş dünyasında bir güç olacağını tahmin ediyorum. Avrupa'da ciddi cirolara ulaşmış Türk kökenli iş adamlarımız var. Biz, hükümet olarak yurt dışındaki iş adamlarımızı da destekliyoruz. Avrupa Birliği'ne de ekonomik anlamda güç katan ATGB üyelerini kutluyorum. Çalışmalarınızı yakından takip edeceğim. Düzenleyeceğiniz etkinliklerden haberdar olursak, mutlaka sizlerin yanında olmak isterim. Bu birliktelikten dolayı sizleri kutluyorum " dedi.

ATGB Genel Başkanı Orhan Buyurman ise, Bakan Bozkır'a teşekkür ederek birliğin daha da genişleyeceğini ve Türkiye arasında da ekonomik anlamda ciddi bir köprü oluşturacaklarını ifade etti.

Bakan ve Milletvekillerinden tebrik

ATGB heyeti AB Bakanı Volkan Bozkır'ın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılınç, CDU Milletvekili Oliver Wittke, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Mustafa Yeneroğlu ile de görüştü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim