• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Atetico Madrid — Real Madrid maçı özeti ve golleri

Atetico Madrid — Real Madrid maçı özeti ve golleri
Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşan iki Madrid temsilcisi kozlarını paylaştı. 24 Mayıs 2014'te oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanan Real Madrid, Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götürmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşan iki Madrid temsilcisi kozlarını paylaştı. 24 Mayıs 2014'te oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanan Real Madrid, Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götürmeyi başarmıştı. Atletico Madrid zorlu mücadelenin 36. dakikasında Godin'in golüyle öne geçmiş, Real Madrid 90. dakikada Ramos'un golüyle maçı uzatmalara götürmüş, uzatma dakikalarında Bale, Marcelo ve Ronaldo'nun golleriyle 4-1 kazanarak kupaya uzanmıştı.

ATLETICO MADRID-REAL MADRID : 0-0

90+4. Dakika: Milorad Mazic saatini kontrol ediyor ve maçı bitiriyor.
90+4. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) orta yapmaya çalışıyor, ancak dikkatli defans oyuncusu topu uzaklaştırıyor.
90+2. Dakika: Kaleci Jan Oblak (Atl. Madrid) için çok basit bir pozisyon. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) kendisine gönderilen pası kontrol ettikten sonra bir boşluk yakalıyor, ancak yaptığı vuruşta top yerden kalenin tam ortasına, hazır bekleyen kalecinin kucağına gidiyor.
90+1. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) seken topu ceza sahasının hemen dışında kontrol ediyor, ancak oyuncunun vuruşu defans oyuncusundan dönüyor.
90. Dakika: 3 ek süre uzatma olarak oynanacak.
90. Dakika: Raul Garcia (Atl. Madrid) tarafından yapılan vuruşta skor neredeyse değişiyordu. Ancak oyuncunun daha iyi bir vuruş yapması gerekirdi. Oyuncunun yakın mesafeden yaptığı zayıf vuruşu kaleci Iker Casillas (Real Madrid) kolaylıkla kontrol ediyor.
90. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanıyor.
89. Dakika: Fernando Torres (Atl. Madrid) kanattan yapılan ortada topla buluşuyor ve penaltı noktası civarından kaleye bir kafa vuruşu yapıyor. Top doğru yöne gidiyor, ancak defans oyuncularından birisi bu şutu engelliyor. Top oyun alanını terk ediyor. Atl. Madrid köşe vuruşu kullanacak.
89. Dakika: Hakem oyun kurallarına aykırı hareket eden oyuncu için düdüğünü çalıyor ve Marcelo (Real Madrid) sarı kartı görüyor.
88. Dakika: Milorad Mazic oyunu durduruyor. Diego Godin (Atl. Madrid) bir taktik faul yapıyor.
88. Dakika: Korner. Gabi (Atl. Madrid) şimdi ceza sahasına tehlike yaratacak bir orta yapmaya çalışacak.
88. Dakika: Fernando Torres (Atl. Madrid) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, Atl. Madrid bu vuruşu kullanacak.
87. Dakika: Önemli bir fırsattan yararlanamayan Luka Modric (Real Madrid) kafasını ellerinin arasına alıyor. Kendisine boşluk yaratan oyuncu seken topu kontrol ediyor ve ceza sahasının kenarından yaptığı vuruşta topu tribünlere gönderiyor.
86. Dakika: Toni Kroos (Real Madrid) ceza sahasına tehlikeli bir orta yapıyor, ancak köşe vuruşunu savunmanın ilk adamı engelliyor.
86. Dakika: Gareth Bale (Real Madrid) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor. Top dışarıda. Real Madrid köşe vuruşu kazanıyor.
85. Dakika: Hakem Mario Suarez (Atl. Madrid) için sarı kartına başvuruyor.
85. Dakika: Carlo Ancelotti oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Daniel Carvajal (Real Madrid) yerine Alvaro Arbeloa (Real Madrid) oyuna giriyor.
83. Dakika: Koke (Atl. Madrid) sahayı terk ederken Fernando Torres (Atl. Madrid) oyuna girecek.
83. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) köşe vuruşunda topu ortalıyor, ancak defans oyuncularından birisi topun önüne geçerek ortayı kesiyor.
82. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) tarafından ceza sahasına havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans topa sahip oluyor. Atl. Madrid köşe vuruşunu kullanacak.
80. Dakika: Sarı kart! Raul Garcia (Atl. Madrid) yaptığı bu hareketle sarı kartı ister gibi bir görünümü vardı. Milorad Mazic oyuncuyla aynı fikirde ve hemen sarı kartını çıkartıyor.
80. Dakika: Sergio Ramos (Real Madrid) sarı kart görüyor ve oyuncu maçın geri kalanında daha dikkatli olmak zorunda.
79. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) sert bir müdahalede bulunuyor. Hakem düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
79. Dakika: Mario Suarez (Atl. Madrid) bir ara pas gönderiyor, ancak topa biraz fazla sert vuruyor.
77. Dakika: Teknik direktör takımına taze kan kazandırmak istiyor ve Raul Garcia (Atl. Madrid) oyuna girerken, Antoine Griezmann (Atl. Madrid) oyundan çıkıyor.
76. Dakika: Daniel Carvajal (Real Madrid) oldukaç sert bir müdahale yapıyor ve hakem Milorad Mazic faul düdüğünü çalıyor.
76. Dakika: Oyuncu değişikliği zamanı geldi. Karim Benzema (Real Madrid) yerine oyuna Isco (Real Madrid) giriyor.
75. Dakika: Karim Benzema (Real Madrid) kararı pek beğenmiyor. Hakem daha önce yaptığı hareketten dolayı pozisyona devam etmesine izin vermiyor.
74. Dakika: Koke (Atl. Madrid) ceza sahasına bir orta yapıyor, fakat top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
74. Dakika: Real Madrid forması giyen oyuncular arasındaki muhteşem uyum dikkat çekiyor. Oyuncular uzun paslarla oyunun yönünü değiştiriyor ve birebir paslarla göz dolduruyor. Harika bir ekip çalışması.
72. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) yaptığı hareketin kurallara aykırı olduğunu biliyor olmalı. Oyuncunun yaptığı bu dikkatsiz müdahalenin ardından Milorad Mazic düdüğünü çalıyor.
70. Dakika: Luka Modric (Real Madrid) köşe vuruşundan güzel bir orta yapıyor. Ancak defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturuyor.
70. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) kanattan ceza sahasına orta yapıyor, ancak yapılan bu orta rakip oyuncular tarafından engelleniyor. Korner. Real Madrid bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.
69. Dakika: Gareth Bale (Real Madrid) seken topu ceza sahasının hemen dışında kontrol ediyor, ancak oyuncunun vuruşu defans oyuncusundan dönüyor.
68. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ceza sahası kenarında topla buluşuyor, ancak şutu rakip oyuncudan geri dönüyor.
67. Dakika: Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 48273.
66. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) kontrol edemediği topa elle dokundu ve hakem düdüğünü çalarak elle oynamayı tespit etti.
63. Dakika: Uzak mesafeden oldukça kötü kullanılmış bir serbest vuruş izledik. Gabi (Atl. Madrid) ceza alanına orta yapmaya çalıştı, ancak oyuncunun vuruşu oyun alanını terk etti. Top sahanın dışına çıkıyor ve Real Madrid şimdi kale vuruşunu kullanacak.
63. Dakika: Raphaël Varane (Real Madrid) rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından faule sebebiyet veriyor. Atl. Madrid serbest vuruştan şansını deneyecek.
61. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) fazla sert bir müdahale yaptı ve oyun kurallarını ihlal etti. Hakem Milorad Mazic bunu gözden kaçırmadı ve düdüğünü çaldı.
61. Dakika: Guilherme Siqueira (Atl. Madrid) ceza sahasının kenarından çektiği şutla kaleciye büyük bir zorluk yaratabilecek bir top gönderiyor, ancak defans oyuncularından birisi bu şutu engelliyor ve biz sadece bu müdahale olmasaydı topun nereye gidebileceğini tahmin etmek kalıyor.
60. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
59. Dakika: Real Madrid serbest vuruşu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
59. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) rakibini düşürüyor. Pozisyonu açıkça gören Milorad Mazic düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Real Madrid lehine serbest vuruş kararı veriliyor. Bu pozisyondan golü bulabilecekler mi?
58. Dakika: Karim Benzema (Real Madrid) seken topu ceza sahasının hemen dışında kontrol ediyor, ancak oyuncunun vuruşu defans oyuncusundan dönüyor.
58. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza alanına güzel bir top gönderiyor, ancak her zaman hazırlıklı olan rakip defans topu güvenli bölgeye gönderiyor.
58. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) pası alıyor ve ceza sahasının kenarından bir şut çekiyor, ancak bu şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Hem orta hakem hem de yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Real Madrid kornerden rakip kaleyi yoklamaya çalışacak.
57. Dakika: Toni Kroos (Real Madrid) kendisine gönderilen isabetli pası kontrol ettikten sonra uzak mesafeli bir vuruşla şansını denemeye karar veriyor. Oyuncunun güzel vuruşunda top yerden kalenin ortasına gidiyor. Ancak önü açık olan Jan Oblak (Atl. Madrid) bu şutu görüyor ve rahat bir kurtarış yapıyor.
55. Dakika: Maçın hakemi Milorad Mazic sert hareketinden dolayı Mario Mandzukic (Atl. Madrid) için sarı kartını kullanıyor.
55. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) oyundan çıkmasını gerektirecek kadar ciddi bir sakatlık yaşamıyor. Oyuncu şimdi oyun alanına döndü.
54. Dakika: Luka Modric (Real Madrid) ceza sahasına orta yapıyor, ancak Jan Oblak (Atl. Madrid) çok yakınına gelen topu kontrol ediyor.
51. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) ilk yardım ekibinden yardım istiyor. Oyuncuya saha dışında sağlık ekibi tarafından müdahale yapılacak.
49. Dakika: Juanfran (Atl. Madrid) ceza sahasına gönderdiği güzel topla topu Arda Turan (Atl. Madrid) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak oyuncunun ceza sahasının ortasından yaptığı kafa vuruşunda top birkaç santimetre farkla sağdan dışarı gidiyor.
48. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) uzun bir top gönderiyor, ancak Jan Oblak (Atl. Madrid) topu rahatlıkla kontrol ediyor.
48. Dakika: Mario Suarez (Atl. Madrid) rakip oyunculardan birisini formasından çekti ve Milorad Mazic düdüğünü çalarak faulü belirledi.
46. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) ceza sahasına güzel bir orta daha yapıyor. Ancak rakip defans topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
46. Dakika: Hakem düdüğü ile ikinci yarı başladı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

45+1. Dakika: Milorad Mazic düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitiriyor.
45+1. Dakika: Çok önemli bir pozisyon! Kanattan yapılan mükemmel ortada topla buluşan Antoine Griezmann (Atl. Madrid) penaltı noktası civarından yaptığı kafa vuruşuyla topu az farkla sağdan dışarı gönderiyor ve önemli bir fırsattan yararlanamıyor.
43. Dakika: Karim Benzema (Real Madrid) çok önemli bir pozisyondan yararlanamıyor! Oyuncu ortadan gelen topa yükseliyor, ancak penaltı noktasından yaptığı kafa vuruşu başarısız oluyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor!
43. Dakika: Luka Modric (Real Madrid) seken topu ceza sahasının kenarından kaleye gönderiyor. Ancak top kalenin önünü kapatan defans oyuncularının arasından kaleyi bulmuyor.
43. Dakika: Jan Oblak (Atl. Madrid) seken topun ardından James Rodriguez (Real Madrid) tarafından kalenin ortasına doğru yapılan vuruşu çıkartıyor. Yerden çekilen bu şut çok yakın bir mesafeden çekilmiş olmasına rağmen, kaleci topun ağlarla buluşmasına izin vermiyor. Harika bir kurtarış!
43. Dakika: Koke (Atl. Madrid) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
42. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) köşe vuruşunu kısa kullanıyor.
42. Dakika: Koke (Atl. Madrid) ceza sahasına çok güzel bir orta yapıyor. Rakip defans topu güvenli bölgeye uzaklaştırmayı başarıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Atl. Madrid köşe vuruşu kazanıyor.
40. Dakika: Koke (Atl. Madrid) ceza sahasına orta yapıyor. Rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
39. Dakika: Luka Modric (Real Madrid) kendisine bir boşluk yaratarak ceza sahasının kenarında topla buluşuyor ve üstten dışarı giden güzel bir vuruş yapıyor.
39. Dakika: Şu anda her iki takımın kaleyi bulan şutları 1:5 şeklinde.
38. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) kendisine gönderilen pasla ceza sahasının kenarında buluşuyor ve sağ alt köşeye vuruşunu yapıyor. Oyuncu yeterince sert bir vuruş yapamıyor ve kaleci Iker Casillas (Real Madrid) kolay bir kurtarış yapıyor.
37. Dakika: Jan Oblak (Atl. Madrid) olağanüstü bir kurtarış yaparak bu tehlikeli şutu çıkartıyor. Seken topla ceza sahasının kenarında buluşan James Rodriguez (Real Madrid) topu kaleye gönderiyor, ancak top sağ direğin içine doğru giderken kalecinin eldivenlerinde kalıyor.
37. Dakika: Toni Kroos (Real Madrid) tarafından kullanılan korner rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
36. Dakika: James Rodriguez (Real Madrid) serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor, ancak top uzaklaştırılıyor. Hakem düdüğünü çalıyor, Real Madrid köşe vuruşunu kullanacak.
35. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) rakibi formasından çekiyor ve Milorad Mazic düdüğünü çalarak serbest vuruşa hükmediyor. Real Madrid lehine serbest vuruş kararı. Bu noktadan büyük ihtimalle doğrudan kaleye vuruş yapmayacaklardır.
35. Dakika: Arda Turan (Atl. Madrid) takım arkadaşlarına pozisyon hazırlamak istiyor, ancak fazla hızlı bir pas gönderiyor.
34. Dakika: Koke (Atl. Madrid) tarafından kullanılan köşe vuruşu rakip kalede bir tehlike yaratmıyor. Top defans oyuncularının arasından geçti ve oyuncular topu kolayca uzaklaştırdı.
33. Dakika: Guilherme Siqueira (Atl. Madrid) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top kornere çıkıyor. Atl. Madrid köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
33. Dakika: Daniel Carvajal (Real Madrid) sert bir müdahalede bulunuyor ve Milorad Mazic düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor.
32. Dakika: Gareth Bale (Real Madrid) topu alıyor, düzeltiyor ve 28 metreden vuruşunu yapıyor, ancak kaleci Jan Oblak (Atl. Madrid) sağ alt köşeye giden bu şutu çıkartıyor.
31. Dakika: Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşundan kötü bir orta yapıyor ve kaleci Iker Casillas (Real Madrid) topu pek zorlanmadan alıyor.
30. Dakika: Guilherme Siqueira (Atl. Madrid) topu aradan gönderemiyor ve atak kesiliyor. Atl. Madrid köşe vuruşu kazandı.
29. Dakika: Real Madrid oyuncuları pas yeteneklerini sergiliyor ve birebir paslar yapıyorlar, ancak en son pasta topu kaptırınca bu paslaşma son buluyor.
28. Dakika: Real Madrid tek paslar yaparak oyunun temposunu yavaşlatıyor. Rakip oyuncular için maça tutunmak çok zor ve topsuz oyunu sürdürmek fiziksel olarak gerçekten çok zorlayıcı.
24. Dakika: Kalecinin bu atak karşısında kaygılanmasına gerek yok. Hazırlıklı olan kaleci Iker Casillas (Real Madrid) Koke (Atl. Madrid) tarafından gönderilen ara pasta topu uzaklaştırıyor.
23. Dakika: Rakip defans topa sahip oluyor ve Gareth Bale (Real Madrid) tarafından havadan yapılan ortadan doğan tehlikeyi geçiştiriyor.
22. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) yaklaşık 32 metre mesafeden kullandığı serbest vuruşta yakaladığı gol şansını değerlendiremiyor. Oyuncunun vuruşunda top barajdan geri geliyor.
21. Dakika: Gabi (Atl. Madrid) yaptığı müdahale ile topu rakibinden söküp almaya çalışıyor, ancak top yerine rakibinin ayağına dokunuyor ve faul yapıyor. Hakem düdüğünü çalarak oyunu durduruyor. Real Madrid serbest vuruş kazandı. Doğrudan kaleye şut çekmeye müsait bir pozisyon.
21. Dakika: Marcelo (Real Madrid) ceza sahasına tehlike yaratacak cinsten bir orta yapıyor, ancak rakip defans araya giriyor.
20. Dakika: Milorad Mazic düdüğünü çalıyor. Düdük kime çaldı? Evet, şimdi belli oluyor: Arda Turan (Atl. Madrid) hücum ederken aşırı güç kullanıyor.
18. Dakika: Daniel Carvajal (Real Madrid) topu takım arkadaşlarından birisiyle buluşturmak için kanattan ceza sahasına orta yapıyor, ancak başarısız oluyor ve bu pozisyondan herhangi bir sonuç alınamıyor.
18. Dakika: Luka Modric (Real Madrid) köşe vuruşundan ceza sahası içine orta yapmıyor. Oyuncu topu bunun yerine yakınındaki takım arkadaşına pas olarak gönderiyor.
17. Dakika: Gareth Bale (Real Madrid) takım arkadaşlarından birisini bulmak umuduyla ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor. Rakip defans oyuncuları araya girmeyi başarıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Şimdi Real Madrid köşe vuruşu kullanacak.
16. Dakika: Antoine Griezmann (Atl. Madrid) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor. Ancak rakip defans oyuncuları bu ortayı zorlanmadan uzaklaştırıyor. Top taç çizgisini geçti. Atl. Madrid taç atışını kullanacak.
16. Dakika: Karim Benzema (Real Madrid) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncuları birer birer geçiyor, ancak rakip oyunculardan birisi sonunda yerinde bir müdahaleyle topu uzaklaştırıyor.
14. Dakika: Gabi (Atl. Madrid)kornerden bir orta yapıyor ancak hazırlıklı olan kaleci Iker Casillas (Real Madrid) topu uzaklaştırıyor.
14. Dakika: Koke (Atl. Madrid) serbest vuruştan tehlike yaratacak bir orta yapıyor, ancak defans oyuncusu yerinde bir müdahaleyle tehlikeyi savuşturuyor. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe vuruşunu işaret ediyor. Köşe vuruşu Atl. Madrid tarafından kullanılacak.
13. Dakika: Marcelo (Real Madrid) rakibinden topu almak için bir müdahalede bulunuyor. Ancak hakem bu hareketi faul olarak yorumluyor ve düdüğünü çalıyor. Marcelo (Real Madrid) hakemin kararından pek mutlu görünmüyor. Atl. Madrid lehine serbest vuruş kararı.
12. Dakika: Gareth Bale (Real Madrid) ceza sahasına orta yapıyor ve bir takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncuları tehlikenin büyümesini engelliyor.
10. Dakika: Hakem faulü çalıyor. Sergio Ramos (Real Madrid) sert bir müdahale yapıyor, ancak kart görmüyor.
9. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) rakibinden topu almak için aşırı güç kullanıyor. Milorad Mazic bunu görüyor ve tereddütsüz bir şekilde düdüğünü çalıyor.
8. Dakika: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) uzak mesafeli serbest vuruşta topu sol alt köşeye göndererek şansını deniyor, ancak hazırlıklı olan kaleci Jan Oblak (Atl. Madrid) bu topu çıkartıyor.
7. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) rakibini çekiyor. Hakem oyunu hemen durdurarak faulü veriyor. Real Madrid lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
7. Dakika: Real Madrid ortaya çok güzel bir futbol koyuyor. Oyuncular orta mesafeli paslarla topa sahip oluyor ve atağa kalkmak için doğru anı kolluyor.
5. Dakika: Milorad Mazic düdüğünü çalıyor ve rakibini düşüren Gabi (Atl. Madrid) için faulü tespit ediyor.
4. Dakika: Gareth Bale (Real Madrid) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor. Top kalenin ortasına doğru gidiyor, ancak Jan Oblak (Atl. Madrid) güzel bir kurtarışla topun ağlara gitmesini engelliyor.
3. Dakika: Milorad Mazic oyunu durduruyor. Mario Mandzukic (Atl. Madrid) topu almak için gereğinden sert bir müdahalede bulunuyor ve faul yapıyor.
3. Dakika: Seken topla ceza sahasının hemen dışında buluşan Daniel Carvajal (Real Madrid) kalenin soluna vuruşunu yapıyor ve çok önemli bir fırsattan yararlanamıyor. Jan Oblak (Atl. Madrid) güzel bir kurtarışla bu topu çıkartıyor.
2. Dakika: Karim Benzema (Real Madrid) tarafından ceza sahasına havadan gönderilen güzel pasta rakip defans oyuncuları araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
2. Dakika: Mario Mandzukic (Atl. Madrid) rakibine baskı yaparken faule sebebiyet verdi.
1. Dakika: Hakem düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.

KADROLAR

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira, Gabi, Mario Suárez, Koke, Arda, Griezmann, Mandzukic
Real Madrid: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Ronaldo, Bale, Benzema

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı, bu akşam oynanacak iki maçla devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı, bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde yarın ve 15 Nisan Çarşamba günü 4 maç yapılacak. "Devler Ligi" çeyrek finalinde İspanya'dan son şampiyon Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Monaco, Almanya'dan Bayern Münih, İtalya'dan Juventus ile Portekiz'den Porto mücadele edecek. Çeyrek final karşılaşmalarının rövanşları ise 21-22 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Tamamı TSİ 21.45'te başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarının programı şu şekilde:
Atletico Madrid ile Real Madrid, bu hafta Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçına çıkacaklar. Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda belli oldu mu? Geçen sene Şampiyonlar Ligi final maçında karşılaşan Atletico Madrid – Real Madrid bu maçta nasıl bir performans gösterecekler merakla bekleniyor. Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak bilgisini siz futbolseverler için haberimizde derledik.

24 Mayıs 2014'te oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanan Real Madrid, Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götürmeyi başarmıştı.

Atletico Madrid zorlu mücadelenin 36. dakikasında Godin'in golüyle öne geçmiş, Real Madrid 90. dakikada Ramos'un golüyle maçı uzatmalara götürmüş, uzatma dakikalarında Bale, Marcelo ve Ronaldo'nun golleriyle 4-1 kazanarak kupaya uzanmıştı.

ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİLER?

Atletico Madrid, 2. turda Alman temsilcisi Bayer Leverkusen'i penaltı atışlarıyla eleyerek çeyrek finale yükselmişti.

Real Madrid de bir başkan Alman temsilcisi Schalke 04'ü kupanın dışına iterek çeyrek finalde yer almaya hak kazanmıştı.

ATLETICO TAKILDI, REAL GÜLDÜ

Hafta sonu La Liga'da Atletico Madrid, Malaga deplasmanındaydı. Arda Turan'ın 80 dakika forma giydiği maçta Atletico 1 puanı 80. dakikada Griezmann'ın attığı golle kurtardı.

İspanya Ligi'nde lider Barcelona'nın dört puan gerisinde yer alan Real Madrid, Eibar'ı 3-0 yenerken, Cristiano Ronaldo uzun süren aranın ardından ilk frikik golünü kaydetti.

Beyaz-şimşeklerin teknik direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid maçını düşünerek Iker Casillas, Dani Carvajal ve Karim Benzema'yı Eibar mücadelesinde oynatmayarak dinlendirdi.

Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, 14 Nisan Salı günü 21:45'te Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile karşılaşacak. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşan iki Madrid temsilcisinin mücadelesi 21:45'te başlayacak NTV'den canlı yayınlanacak.

24 Mayıs 2014'te oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanan Real Madrid, Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götürmeyi başarmıştı. Atletico Madrid zorlu mücadelenin 36. dakikasında Godin'in golüyle öne geçmiş, Real Madrid 90. dakikada Ramos'un golüyle maçı uzatmalara götürmüş, uzatma dakikalarında Bale, Marcelo ve Ronaldo'nun golleriyle 4-1 kazanarak kupaya uzanmıştı.

Atletico Madrid ile Real Madrid, Şampiyonlar ligindeki ilk karşılaşmaları 1959 senesinde yarı finalde oldu. 23 Nisan 1959'da yapılan ilk maçta Real Madrid, Atletico Madrid'i Rial ve Puskas'ın penaltıdan attığı goller ile 2-1 yendi. 7 Mayıs 1959'daki rövanş maçında Atletico Madrid, Real Madrid'i 1-0 yenince 13 Mayıs 1959'da 3. maç yapıldı. Real Madrid, Atletico Madrid'i 2-1 yenerek eledi.

İKİ TAKIM ÇEYREK FİNALE KADAR NASIL GELDİLER?

Atletico Madrid, 2. turda Alman temsilcisi Bayer Leverkusen'i penaltı atışlarıyla eleyerek çeyrek finale yükselmişti. Real Madrid de bir başkan Alman temsilcisi Schalke 04'ü kupanın dışına iterek çeyrek finalde yer almaya hak kazanmıştı.

ARDA TURAN'LI ATLETICO, BİR PUANI ZOR KURTARDI

Hafta sonu La Liga'da Atletico Madrid, Malaga deplasmanındaydı. Arda Turan'ın 80 dakika forma giydiği maçta Atletico 1 puanı 80. dakikada Griezmann'ın attığı golle kurtardı.
İspanya Ligi'nde lider Barcelona'nın dört puan gerisinde yer alan Real Madrid, Eibar'ı 3-0 yenerken, Cristiano Ronaldo uzun süren aranın ardından ilk frikik golünü kaydetti.

Beyaz-şimşeklerin teknik direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid maçını düşünerek Iker Casillas, Dani Carvajal ve Karim Benzema'yı Eibar mücadelesinde oynatmayarak dinlendirdi.

ATLETICO MADRID REAL MADRID MAÇI HAKEMLERİ

Atletico Madrid Real Madrid maçını Sırbistan futbol federasyonuna bağlı Milorad Mazic yönetecek. Atletico Madrid Real Madrid maçında yan hakemler Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic, 4. hakem ise Dejan Petrovic olarak görev yapacaklar.

Bugün:

Atletico Madrid-Real Madrid
Juventus-Monaco

15 Nisan Çarşamba:

Paris Saint Germain-Barcelona
Porto-Bayern Münih

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim