• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Atdss Kulübüne Ataşbak’tan Destek

Atdss Kulübüne Ataşbak’tan Destek
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü Derneği'ne (ATDSK) pozitif ayrımcılık yapacağını...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü Derneği'ne (ATDSK) pozitif ayrımcılık yapacağını söyledi.

Ataşbak, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulu yapan ATDSK'nin yeni Başkanı Ali Refah Keskin, Genel Sekreter Can İstif ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sermet Soylu ile Tuna Girtine Işık'ı makamında kabul ederek kulübün çalışmaları ve başarıları hakkında bilgi aldı.

ATDSK'nin özellikle teniste önemli başarılar elde ettiğini, onlarca sporcuyu milli takımlara kazandırdığını ifade eden Ataşbak, şöyle devam etti:

"Öncelikle İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay gibi dünya sıralamasında tenisçi yetiştiren kulübe pozitif ayrımcılık yapacağız. Çünkü, bu ünlü sporcular tenise yeni başlayanlara rol model oldukları gibi, kendilerine sorulduğunda Adanalı olduklarını ve ATDSK'de yetiştiklerini söylüyorlar. Türkiye'de en iyi tesislere sahip olan ve birçok ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan kulübün yeni yöneticilerini kutluyorum. Kulüpler heyecanlı, çalışkan ve başarılı yöneticiler sayesinde her alanda zirveye çıkarlar. Ben yeni yöneticilerden çok umutluyum. Her konuda ekibimle birlikte böyle güzide bir kulübe katkılarımızı artırarak sürdüreceğiz."

Yeni ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, İl Spor Müdürü Ataşbak'ın sıcak davranışı ve yaklaşımından çok etkilendiğini, birlikte bürokratik engelleri aşacaklarını ve projeler üreteceklerini, tesisleri okullara ve vatandaşlara da açacaklarını belirterek teşekkür etti.

Yeni İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay yetiştirme çabası içinde olduklarını belirten Keskin, Tenis Federasyonu ile ilişkilerin üst düzeyde tutulacağını, ulusal ve uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmayı arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra ATDSK yöneticileri, İl Spor Müdürü Ataşbak'a çiçek verdiler ve kulübe davet ettiler. Ziyaret sırasında Spor Servisi Şefi Hanifi Altun'da hazır bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim