• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Atatürk Kıyafetleri Defilesi Manisalılarla Buluşacak

Atatürk Kıyafetleri Defilesi Manisalılarla Buluşacak
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi ve Ankara Olgunlaşma Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenecek defileyle Atatürk'ün hayatı boyunca giymiş olduğu...

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi ve Ankara Olgunlaşma Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenecek defileyle Atatürk'ün hayatı boyunca giymiş olduğu kıyafetleri Manisalılar görme fırsatı yakalayacak. Defileden elde edilecek gelir ise öğrencilere burs olarak verilecek.

Manisa Atatürk kıyafetleri defilesine hazırlanıyor. 26 Ocak günü saat 20.00'da gerçekleştirilecek olan defilenin biletleri 30 TL'den satılıyor. Defilenin geliri derneğin burs vermiş olduğu öğrenciler için kullanılacak. Başta büyükelçiliklerde olmak üzere birçok yerde düzenlenen bu muhteşem defileyi kaçırmak istemeyen Manisalılar biletleri Kültür Sitesi'nde açılan stanttan temin edebilirler.

Defile hakkında bilgi veren Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi Beyhan Yörür, alınacak olan her biletin bir öğrencinin hayatına dokunacağını vurgulayarak, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi olarak 88'inci yılımızı kutlamak için, hem de 94 yıl önce 26 Ocak'ta Atatürk'ün Manisa'ya resmi olmayan ilk ziyaretini yapmıştır. Bunu pek çok kişi bilmez. Onun onuruna bu defileyi düzenliyoruz. Ankara Olgunlaşma Enstitüsü ile protokol imzaladık. Çok büyük bir organizasyon, daha önce büyükelçiliklerde ve birçok yerde gerçekleştirilmiş bir defileyi. Manisa'da da gerçekleştireceğiz. Bu defileyi Manisalılara da izlettirmek istedik. Çok güzel ve özel bir defile olacak. Defileyi izlemeye gelenler Ulu Önder Atatürk'ün hayatı boyunca kullandığı kıyafetleri görme fırsatı yakalayacak. Defilede 94 parça kıyafet yer alıyor. Bilindiği gibi 100 öğrenciye burs veriyoruz. İki üç yıldır da bur bursları vermekte sıkıntılar yaşıyoruz. Defilemizin geliri burs verdiğimiz öğrencilerimize aktarılacak. Alınan her bilet bir öğrencimizin hayatına dokunmuş olacak. Bu bizim için çok önemli. Defilemiz 26 Ocak saat 20.00'da Kültür Sitesi'nde olacak. Bütün Manisalıları bu muhteşem defileyi izlemeye davet ediyoruz." dedi.

Atatürk Kıyafetleri Defilesi Manisalılarla Buluşacak

Atatürk Kıyafetleri Defilesi Manisalılarla Buluşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim