• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük alan üzerine inşa ettiği Atatürk Kent Parkı, hafta sonu Manisalı vatandaşlarla...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük alan üzerine inşa ettiği Atatürk Kent Parkı, hafta sonu Manisalı vatandaşlarla doldu taştı.

Dev peyzaj uygulaması, farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanları, koşu yolu, bisiklet yolu, spor tesisleri gibi birçok sosyal alanıyla Manisalıların keyifli zaman geçirmesine imkân sağlayan Atatürk Kent Parkı, her gün onlarca Manisalıyı ağırlıyor. Havaların ısınmasını da fırsat bilen Manisalılar, 170 dönümlük rüya projede ailesi ve sevdikleriyle keyifli zaman geçiriyor. 7'den 70'e her yaştan Manisalının ziyaret ettiği Atatürk Kent Parkı, Manisalıların güzel zaman geçirmesine fırsat sağlıyor. Manisa'nın sosyal alan bakımından eksiklik yaşadığını ve bu eksikliğin Atatürk Kent Parkı ile giderildiğini belirten vatandaşlar, böyle eşsiz bir alanı Manisa'ya kazandırdığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Baharın gelmesiyle birlikte artık Atatürk Kent Parkı'nı daha sık ziyaret etmeye başladıklarını belirten Fatih Barık, "Parkın geniş bir alan üzerine kurulması, her yaş grubuna yönelik çocuk oyun alanlarının bulunması ve ferah bir alan olması nedeniyle çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne böyle bir alanı Manisa'ya kazandırdığından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Aileler ve çocuklar için Atatürk Kent Parkı'nın çok keyifli bir yer olduğunu söyleyen Belkıs Avcı, Atatürk Kent Parkı'nı Manisa'ya kazandırdığı için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Atatürk Kent Parkı için düşüncelerini paylaşan Barış Yüksel ise şunları söyledi: "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün Manisa'mıza kazandırmış olduğu Atatürk Kent Parkı, gerçekten çok güzel bir sosyal alan. Sosyal tesisleri, peyzaj uygulamaları, çocuk oyun alanları ile çok kaliteli bir alan. Ailemizle Atatürk Kent Parkı'nda güzel zamanlar geçiriyoruz. Atatürk Kent Parkı'na henüz gelmeyen Manisalıları da bir an önce burayı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum"

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı

Atatürk Kent Parkı, Manisalılarla Doldu Taştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim