• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Atasoy, Ürdün’de Bakan Dahoud Tarafından Kabul Edildi

Atasoy, Ürdün’de Bakan Dahoud Tarafından Kabul Edildi
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ürdün'ün başkenti Amman'ı ziyaretinde Ürdün İslami...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ürdün'ün başkenti Amman'ı ziyaretinde Ürdün İslami İşlerden ve Vakıflardan Sorumlu Bakanı Hayel Abedel Hafeed Yousef Dahoud tarafından kabul edildi.

Ürdün Vakıflardan ve İslami İşlerden Sorumlu Bakanı Hayel Abedel Hafeed Yousef Dahoud, Nezaket Emine Atasoy'u kabulünde yaptığı konuşmada, "Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti ile Ürdün Haşimi Krallığı Devleti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Ürdün Devleti'ne yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederim" dedi.

Bakan Dahoud, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu'nun Ürdün Haşimi Krallığı ve Kral Abdullah, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Türk hükümetinin destek ve katkılarıyla Ankara'da yaptığı özellikle Filistin Devleti'nin bağımsızlığı ve Mescidi Aksa'daki işgalin kaldırılmasına yönelik çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bakan Dahoud, "İkinci ülkeniz Ürdün'e hoşgeldiniz" diye konuştu.

Atasoy ise, Ürdün hükümetinin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, "Konfederasyon olarak Türkiye ile Ürdün arasında ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu, Arap Devletler Ligi işbirliğiyle Ürdün Haşimi Krallığı Kralı ve ekselansları Kral Abdullah, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin destek ve katkılarıyla her yıl düzenli olarak Ankara'da yapılan uluslararası barış zirvelerini başkenti Doğu Kudüs olan tam bağımsız bir Filistin Devleti'ni dünya devletleri tanıyıncaya kadar, Kudüs ve Mescidi Aksa özgürlüğüne kavuşuncaya kadar yapmaya büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

Atasoy, Amman'da resmi temaslarına devam ediyor.

Atasoy, Ürdün’de Bakan Dahoud Tarafından Kabul Edildi

Atasoy, Ürdün’de Bakan Dahoud Tarafından Kabul Edildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim