• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ataşbak’tan Gençlerbirliği Kulübüne Destek

Ataşbak’tan Gençlerbirliği Kulübüne Destek
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, defalarca şampiyonluk yaşayan ve altyapıya verdiği önemle tanınan Gençlerbirliği Spor...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, defalarca şampiyonluk yaşayan ve altyapıya verdiği önemle tanınan Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne desteğini sürdüreceğini açıkladı.

Ataşbak, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Av. Haluk Güner Köktürk, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Tekin, genç takım sporcuları ile antrenörler Serdal Çelik, Gökhan Sakar ve Serdar Peker'i makamında kabul ederek 5-8 Mayıs tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek "Türkiye Gençler Grup Şampiyonası" katılacak takım hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

Gençlerbirliği'nin yıllardır altyapıya verdiği ve yetiştirdiği sporcularla tanındığının altını çizen Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Adana tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolda da önemli bir potansiyele sahip. Kentimizde bulunan 360 kulübümüz içerisinde profesyonel şubeleri bulunan Adanaspor ile Adana Demirspor'un yanı sıra Gençlerbirliği spor kulübünün başarısı bizleri mutlu ediyor. Türkiye'nin her kulübünde Adana Gençlerbirliği Spor Kulübü'nden yetişen sporcu görmek mümkün. 21 yılda 18 şampiyonluk yaşayan Gençlerbirliği kentimiz futbolunda lokomotif görevi yapıyor. Bu nedenle başta Kulüp Başkanı Haluk Köktürk olmak üzere, antrenör, sporcu ve diğer emeği geçenleri kutluyorum. Olanaklar içinde Gençlerbirliği'ne her türlü katkıyı vereceğiz."

"İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜ DIŞINDA KİMSEDEN DESTEK GÖREMİYORUZ"

Kulüp Başkanı Haluk Köktürk, İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın dışında kimseden destek göremediklerini belirterek, yaklaşımından dolayı Ataşbak ve ekibine teşekkür etti.

Bünyelerinde 730 sporcu bulunduğunu 3 büyükler dahil, her sezon yetiştirdikleri futbolcuları diğer kulüplere transferini sağladıklarını, Milli takımlara da sporcu yetiştirdiklerini belirten Köktürk, "Şimdiye kadar milli takımlara onlarca sporcu yetiştirdik. Bülent Bölükbaşı, Tolgahan Acar, Atilla Çalım, Mesut Civabaş, Abdullah Barut, Remzi Kızılşimşek, Mehmet Kaplan, Erhan Koç, İlker Avcıbay, Ergün Aytekin ve Emre Nasuh bunlardan bazıları. 21 yılda özellikle genç takımımız 18 kez Türkiye şampiyonu olması çok anlamlı. Bu sezonda aynı başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Yerel yöneticilerin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Sporcular, geçen yıl kazandıkları Türkiye Şampiyonluğu kupasını İl Spor Müdürü Ataşbak'a teslim ettiler.

Ataşbak’tan Gençlerbirliği Kulübüne Destek

Ataşbak’tan Gençlerbirliği Kulübüne Destek

Ataşbak’tan Gençlerbirliği Kulübüne Destek

Ataşbak’tan Gençlerbirliği Kulübüne Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim