• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ataşbak Başarılı Sporcuyu Kutladı

Ataşbak Başarılı Sporcuyu Kutladı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana'dan milli takımlara her branşta sporcu gönderdiklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana'dan milli takımlara her branşta sporcu gönderdiklerini söyledi.

Ataşbak, Tekvando Federasyonu'nun 2016 yılının ilk faaliyeti olan ve 9-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'nın Alanya İlçesi'nde gerçekleştirilen "Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası"nda 63 kiloda güçlü rakiplerine rağmen Türkiye ikincisi olan Hasan Kan ile Seyhan Belediyespor Koordinatörü Yahya Kantur, antrenörler Rıdvan Kurt, Mahmut Şahin, Tansel Gen ve Uğur Arıpişirici'yi makamında kabul ederek kentte sporun gelişmesi konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Hava koşulları, çağdaş tesisleri ve organizasyon konusunda deneyimli ekip sayesinde yüzme, atletizm, kano ve kürekte pilot bölge seçilerek Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) olduklarını belirterek ziyaret sırasında konuşmasında şunlara yer verdi:

"Öncelikle güçlü rakiplerine rağmen Türkiye ikincisi olan Hasan Kan'ı kutluyorum. İl Spor Müdürlüğü olarak başarılı sporcu ve kulüplere her türlü desteği veriyoruz. Hasan Kan'ın bu başarıyla yetinmesini istemeyiz. Dileğimiz milli takım çatışı altında uluslararası müsabakalardan madalya getirmesidir. Adana sporda marka oldu. Tüm federasyonlar başkan ve yöneticileri ulusal ve uluslararası müsabakaları kentimizde yapmayı arzuluyorlar. Kentimizden her branşta milli takımlara sporcu gönderiyoruz. Özellikle son yıllarda tekvando olmak üzere tüm uzak doğu sporlarında patlama yaşanıyor. Spora hizmeti ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Seyhan Belediyespor Koordinatörü Yahya Kantur, yerel yöneticilerle il spor müdürlüğünün uyumlu çalışması gerektiğini, bu bağlamda; her zaman desteğini gördükleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti.

Seyhan Belediyespor'un futbolun yanı sıra değer sporlara da önem verdiğini ifade eden Kantur, bunun yansımalarının kazanılan kupa ve madalyalarla kanıtlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim