• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Ataşbak, Başarılı Aba Güreşçilerini Kutladı

Ataşbak, Başarılı Aba Güreşçilerini Kutladı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, aba güreşinde başarılı olan sporcu, antrenör ve yöneticileri makamında kabul etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, aba güreşinde başarılı olan sporcu, antrenör ve yöneticileri makamında kabul etti.

Ataşbak, geçen hafta sonu Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen "Aşırtmalı Aba Güreş Türkiye Şampiyonası"nda takım halinde Türkiye üçüncüsü olan Adana Gençlikspor Kulübü Aba Güreşi sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

"Aba Güreşi Çukurova bölgesi için çok önemli bir spor dalı" diyen Ataşbak, şöyle devam etti:

"Adana Gençliksporlu güreşçiler, güçlü rakiplerine rağmen Aşırtmalı Aba Güreşleri'nde üçüncü olmaları çok anlamlı. Başarılı sporcu ve kulüplere her konuda olanaklar içinde desteğimizi sürdüreceğiz. Sporcuların başarılarının yanı sıra eğitimleri, beslenme ve sağlıklarını da önem vermek gerekir. Bu bağlamda, il spor müdürlüğü olarak başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeyi sürdüreceğiz. Başta sporcular olmak üzere, bunlara emek veren, yarışmalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren ailelerini kutluyorum. Gelecekte daha önemli başarılar bekliyorum."

ATAŞBAK'A DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Adana Aba Güreşi İl Temsilcisi Miktad Birer, Çukurova'nın aba güreşinde önemli bir yeri bulunduğunu kaydetti.

Birer, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Ata sporumuz olan Aba Güreş ile ilgili önemli bir etkinlik olan Türkiye Şampiyonasına minikler, gençler ve büyükler kategorisinde yapıldı.7 ilden yaklaşık 300 kadar sporcu katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda takım halinde Kahramanmaraş şampiyon oldu. İkinciliği Osmaniye elde etti. Adana Gençlikspor da Türkiye üçüncüsü oldu. Amacımız bu dereceleri daha yukarılara taşıyarak milli takıma sporcu kazandırmak olacaktır. Bizlerin taleplerine her zaman sıcak bakan ve güreşe ayrı bir önem veren Spor İl Müdürü Ataşbak'a teşekkür ederim."

Ayrıca ziyarete, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sarıçam Şube Müdürü Ali Bilgiç, antrenör Hüseyin Birer katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim