• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Atakum’da dev kompleks inşaatı hızla sürüyor

Atakum’da dev kompleks inşaatı hızla sürüyor
Atakum Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de yapımına devam edilen Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan...

Atakum Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de yapımına devam edilen Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Taşçı, "Bu projenin mimarı, Atakum halkıdır. Vatandaşlarımıza soruyoruz, bu doğrultuda projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve üç büyük projenin buluşturulduğu Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi inşaatında incelemelerde bulunan Atakum belediye Başkanı İshak Taşçı, 16 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan projenin, içerik ve mimari anlamında Samsun'da bir ilk olacağını kaydederken, Samsun'un en büyük mahallesine, Samsun'un en kapsamlı projesini kazandırdıklarını ifade etti.

Atakum İlçesinin değerine değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi Projesiyle bir ilke imza atmaya hazırlandıklarını belirtti. Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Taşçı, "16 bin metrekare alan üzerine kurulan dev kompleksimizin inşaatı hızla devam ediyor. Bir katında çocuk oyun alanı bulunacak olan kompleksin bir katında da kapalı pazar yeri olacak. En üst katında ise iki adet halı saha, bir adet tenis kortu ve kafeterya bulunacak. Görsel olarak muhteşem bir yapıya sahip olacak olan Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi, içerik olarak da Samsun'da bir ilk olacak" diye konuştu.

Yeni Mahalle'de inşası devam eden projenin ana belirleyicilerinin Atakum halkı olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, "Bizim belediyecilik anlayışımızda "yaptım oldu" mantığına yer yok. Bu anlamda projelerimizi belirlerken, mutlaka ortak akıl ile hareket ediyoruz ve vatandaşlarımıza taleplerini, beklentilerini ve önerilerini soruyoruz. Üç büyük projeyi, tek bir yapı içerisinde hayata geçirdiğimiz Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi Projesi de bu şekilde ortaya çıktı. Bu projenin asıl mimarları, Atakum halkıdır. Bu anlamda projelerimize yön veren, destek olan hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Atakum büyük bir aile. Bu ailenin her ferdi de ilçemizin daha da güzelleşmesi, daha da yaşanılabilir bir ilçe olması için heyecan duyuyor. Dev kompleksimizin açılışı için sayılı günler kaldı. Projemize yakışır bir açılışla birlikte, ilçe halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Atakum’da dev kompleks inşaatı hızla sürüyor

Atakum’da dev kompleks inşaatı hızla sürüyor

Atakum’da dev kompleks inşaatı hızla sürüyor

Atakum’da dev kompleks inşaatı hızla sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim