• BIST 9546.11
  • Altın 2483.641
  • Dolar 32.522
  • Euro 34.8521
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Atakum’da 3,5 yılda 55 çocuk parkı yapıldı

Atakum’da 3,5 yılda 55 çocuk parkı yapıldı
Atakum'da yapımı devam eden çocuk parklarında incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "3,5 yıllık görev süremizde Atakum'a 55 çocuk...

Atakum'da yapımı devam eden çocuk parklarında incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "3,5 yıllık görev süremizde Atakum'a 55 çocuk parkı kazandırdık. Hedefimiz Atakum'u daha da "çocuk dostu bir kent" haline getirmek" dedi.

Atakum ilçesinin kalabalık bir genç nüfusa sahip olduğunu, bu nedenle de çocuk ve gençlere yönelik hizmetlere öncelik verdiklerini belirten Başkan Taşçı, 7'den 70'e tüm Atakumlular için daha da yaşanabilir bir kent hedeflediklerini ve bu kapsamda, göreve geldikleri 2014 yılından itibaren Atakum'a 55 donanımlı park kazandıklarını ifade etti.

Atakum'da bulunan 20 çocuk parkının tamamen yenilendiğini, 35 parkın ise sıfırdan yapıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Çocuklarımızın daha sağlıklı, daha güvenli ortamlarda oyun oynaması ve enerji harcaması için Atakum'da bulunan 20 çocuk parkını yenileyerek minik Atakumluların hizmetine sunduk. Bunların dışında parkı olmayan bölgelerimize 35 yeni park yaptık. Bu anlamda üç buçuk yılda 55 güvenli oyun alanını Atakumluların hizmetine sunmuş olduk. Hedefimiz Atakum'un çocuk dostu bir kent olması. Bu kapsamda yavrularımızın Atakum Belediyesi olarak inşa ettiğimiz parklarda güvenle enerji sarf etmesini önemsiyoruz. Çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Hem güvenli hem donanımlı

Atakum'a kazandırılan parkların çocuklar adına güvenli olmasının dışında yetişkinlere de hitap ettiğinin altını çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemize kazandırdığımız parklarda çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra, yetişkinlerin de kullanabileceği spor aletleri, banklar ve yeşil alanlar bulunuyor. Çocuklarını bu parklara getiren aileler isterlerse banklarda oturup dinlenebilecek ya da parklarımızda bulunan fitness aletlerinden yararlanabilecek. Atakum Belediyesi olarak ilçemizin daha da yaşanılabilir bir kent olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz eksikleri vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu gideriyoruz. Atakum'u evimiz, genciyle yaşlısıyla tüm atakumluları da ailemiz olarak görüp bu düsturla 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın daha da iyi şartlarda yaşamasını sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Atakum’da 3,5 yılda 55 çocuk parkı yapıldı

Atakum’da 3,5 yılda 55 çocuk parkı yapıldı

Atakum’da 3,5 yılda 55 çocuk parkı yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim