• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Astropay Kart Kişisel Bilgilerinizi Korur

Astropay Kart Kişisel Bilgilerinizi Korur
Kredi kartı dolandırıcılığı son zamanlarda fazlasıyla yaygınlaşmış bir suçtur.

İnternet alışverişlerinde yapılan ödemeler sırasında bazı sitelerden kişisel bilgiler çalınarak kart sahiplerinin kredi kartlarından yüklü harcamalar yapılmaktadır. Bu sebeple insanlar internet alışverişi sırasında oldukça özen göstermekte ve her siteden alışveriş yapamamaktadır. Bu kısıtlama insanların alışveriş özgürlüğüne engel olduğu için hoş bir durum değildir. Son zamanlarda bu suçların artması ile alternatif ödeme yöntemleri geliştirilmiştir. Bunlardan bir tanesi de ön ödemeleri sanal kartlardır. Ön ödemeli sanal kart sistemi oldukça güvenlidir. Sanal kart sahibi olurken herhangi bir kişisel bilgi paylaşımı yapmak zorunda kalmazsınız. Bu da istediğiniz her sitede belirli limitler doğrultusunda güvenli alışveriş yapmanızı sağlar. Yalnızca alacağınız ürün tutarını karşılayacak bir limite sahip olduğunuz takdirde kimse sizin paranızı harcayamaz. Astropay bu sanal kartlardan bir tanesidir. Astropay sayesinde dolandırılma tehlikesi olmadan huzurla alışveriş yapmak oldukça keyiflidir.

Resmi astropay satış sitesi: “ https://karttr.com/astropay “ sitesidir. Karttr.Com bir Besakart kuruluşudur. Lütfen BESAKART firmasına ait olmayan web siteleri üzerinden ön ödemeli kart alışverişi gerçekleştirmeyiniz.

İstediğiniz Siteden Alışveriş Yapma Özgürlüğü

Güvenlik sıkıntısı sebebiyle alışveriş özgürlüğünüzü kısıtlamaya Astropay satın alarak son verebilirsiniz. Oldukça basit bir şekilde sahip olabileceğiniz Astropay ön ödemeli sanal kart ile bütçenizi aşmadan, herhangi bir problem ile karşılaşmadan ve en önemlisi site kısıtlaması yapmadan dilediğiniz ürünü alabilirsiniz. Astropay limit seçeneklerini size sunarak dilediğiniz limitteki kartı almanıza olanak tanır. Dolar kuru bazında işleyen Astropay güncel dolar kuru üzerinden limiti kadar hesaplanarak üzerine minimum bir hizmet bedeli eklenir ve kullanıcıya sunulur. Limit bittikten sonra kart tekrar kullanılmaz ve limit arttırma olmaz. Bu özelliği de Astropay sanal kartın güvenilir olduğunu kanıtlar. Astropay fiyatları satın alma işlemi gerçekleştireceğiniz site üzerinden görüntülenebilir. En yüksek limit 500 $ olarak sunulmaktadır. Astropay ‘ı diğer kredi kartlarından ayıran bir diğer özelliği ise yurtdışından alışveriş yapabilme imkânıdır. Bu özelliği sayesinde birçok kredi kartının önüne geçerek tercih edilen Astropay alışverişte sınır tanımama fırsatını size sunmaktadır.

Limiti Doldurmak Zorunda Değilsiniz

Astropay kullanıcılarının en sevdiği özellik sanal kartlarını satın aldıktan sonra içindeki limiti doldurmak zorunda olmamalarıdır. Alışveriş limitinizi belirlerken kararsız kalarak harcayacağınız tutarın üzerinde bir kart satın alabilirsiniz. Bu size herhangi bir kayıp yaşatmamakla birlikte zaman içerisinde dolar kuru artış gösterirse kazanç dahi sağlamaktadır. Çünkü Astropay kartın içerisinde kalan limiti geri almak mümkündür. Astropay bozdurma oldukça kolay ve hızlı bir işlemdir.

KAYNAK: http://www.61saat.com/ekonomi/internetten-alisveriste-paykasa-donemi-basladi-h441325.html

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim