• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Astd Başkanlığına Dr. Halis Bayrak Getirildi

Astd Başkanlığına Dr. Halis Bayrak Getirildi
Adana Sağlık Turizmi Derneği (ASTD)Yönetim Kurulu toplantısında yeni yönetim belirlendi.

Adana Sağlık Turizmi Derneği (ASTD)Yönetim Kurulu toplantısında yeni yönetim belirlendi. ASTD Başkanlığına, Ortadoğu Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Dr. Halis Bayrak getirildi.

Kamu ve özel sektörden 52 üyenin katılımıyla 2010 yılında kurulan ve üyeleri arasında milletvekilleri, Çukurova Üniversitesi, Sağlık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TURSAB ve ÇUKTOB yönetimi, turizm acenteleri ve medikal tedarikçiler yer aldığı Adana Sağlık Turizmi Derneği yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, Ortadoğu Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halis Bayrak, Dr. Kemal Atilla'dan görevi devraldı.

ASTD Başkanı Dr. Halis Bayrak, artarak devam eden sağlık yatırımları sayesinde Çukurova Bölgesi'nin yakın coğrafyadan komşu ülkelerin de tercih ettiği bir sağlık üssüne dönüştüğünü söyledi.

Şifa arayan insanlara doğru adresin Adana olduğunu göstermek için daha çok çalışacaklarını belirten Bayrak, "Kamu ve özel sektör yatırımları sayesinde Adana sağlık alanında çok büyük gelişim gösteriyor. Hem Adanamızın kalkınması hem de şifa arayan insanlara yardımcı olabilmek için tanıtım çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

Özel Medline Adana Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı görevini de yürüten Dr. Kemal Atilla ise ASTD yeni Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halis Bayrak'a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, "Yeni yönetimimiz hayırlı olsun. Bu bir bayrak yarışı ve ben eminim ki yeni yönetimimiz bu bayrağı bizden daha ileriye taşıyarak Adanamıza, bölgemize ve dünya insanlarına daha faydalı olacaklardır" diye konuştu.

Adana Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı, Ortadoğu Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halis Bayrak.

Başkan Yardımcısı, Ortopedia Hastanesi Genel Müdürü Fırat Uzer.

Genel Sekreter, Bilim Teknoloji Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Arık.

Sayman Üye, Turizmci Nesrin Göçhan

Üyeler Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, Özel Medline Adana Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Kemal Atilla, Acıbadem Adana Hastanesi Genel Direktörü Prof. Dr. Bülent Soyupak ve Turizmci Tayyar Zaimoğlu.

Astd Başkanlığına Dr. Halis Bayrak Getirildi

Astd Başkanlığına Dr. Halis Bayrak Getirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim