• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Aslan şampiyonluğu kutladı

Aslan şampiyonluğu kutladı
Süper Lig'de 20. kez mutlu sona ulaşarak 4. yıldızı takmaya hak kazanan ilk takım olan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da şampiyonluğu kutladı.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda mutlu sona ulaşarak toplamda 20. defa şampiyonluğa ulaşan ve 4. yıldızı takmaya hak kazanan ilk takım olan Galatasaray şampiyonluğu kutladı.

Sarı-Kırmızılı kafilenin Türk Telekom Arena'ya ulaşmasıyla hız kazanan kutlamaların sunuculuğunu üstlenen radyocu Hopdedik Ayhan, sahneye DJ Suat Ateşdağlı'yı davet etti. Ateşdağlı'nın çaldığı parçalar eşliğinde stadı dolduran taraftarlar coştu.

Öncelikle kendi liglerinde şampiyon olan altyapı takımları ve futbol dışı branşlarda sezonu başarıyla tamamlayan sporcular sahaya çıktı ve Sarı-Kırmızılı taraftarları selamladı.

İrem Derici'den üçlü

Işık şovlarının başlamasıyla beraber Galatasaraylı taraftarlar meşaleleri yaktı. Sonrasında sahneye şarkıcı Altay davet edildi.Altay, kazanılan 4. yıldız için yazdığı şarkıyı söyledi.

Şampiyonluk kutlamalarında sırayı bir başka şarkıcı aldı ve sahneye Gökhan Keser çıktı. KutlamalardaGripin sahneye çıktı. Grup, Galatasaray için özel yazdığı şarkıyla Sarı-Kırmızılı taraftarları coşturdu.

Sıra Türk pop müziğinin son dönemdeki en popüler isimlerinden İrem Derici'ye geldi. Derici, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlara üçlü çektiren İrem Derici, Arena'yı tezahüratlarla inletti.

4. yıldız için özel şov!

Türk Telekom Arena'da sanatçıların gösterileri noktalandıktan sonra Galatasaray'ın 20 şampiyonluğu ve 4. yıldızın hikayesi stattaki ekranlardan özel fotoğraf - görüntülerle Sarı-Kırmızılı taraftarlara izlettirildi. Ayrıca 4. yıldız için ışık ve lazerle özel bir şov gerçekleştirildi.

Özellikle ekranlara 2011-2012 sezonundaFenerbahçe'nin stadı Şükrü Saracoğlu'nda Süper Final sonrası kaldırılan şampiyonluk kupasının görüntüleri geldiğinde Arena'da büyük coşku yaşandı.

Turgay Şeren sahnede

Sarı-Kırmızılı formayı 18 sezon boyunca giyen, sonrasında Cim Bom'da teknik direktörlük de yapan kulüp efsanesi Turgay Şeren sahneye davet edildi. Galatasaraylı taraftarlara seslenen Şeren, "Galatasaray seyircisinin karşısına böyle bir tekerlekli sandalyeyle değil, kalede oynadığım şekilde çıkmak isterdim.

Yine çıkacağım. Her gün bir değil, iki defa çalışacağım. Belki kaleye yeniden geçemeyeceğim ama Muslera'yı yakından takip edeceğim. Teşekkür ederim.

Beni tekrardan hayata bağladınız. Tekrardan aranızda olacağım, hem Galatasaray'ın, hem de Muslera'nın başarılarını ayakta alkışlayacağım" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Turgay Şeren, sahada yarım duran 4. yıldızın eksik parçasını Galatasaray U19 takımının kaptanı Umut ile birlikte taktı.

Ve beklenen an...

Kupa töreninde beklenen an geldi ve çattı. Öncelikle sahneye Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görev yapan emekçileri, futbol takımı çalışanları ve doktorları davet edildi. Ardından şampiyonluk kupası sahneye getirildi. Sonrasında ise teknik heyet sahneye geldi.

Sıra teknik direktör ve futbolculara geldi. İlk olarak davet edilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, çocuklarıyla beraber alkışlar eşliğinde çimlere çıktı. Hamzaoğlu'nun şampiyonluk madalyasını kulübün yeni başkanı Dursun Özbek taktı.

Her futbolcu kendi istediği şarkıyla...

Sonrasında futbolcular numara sırasına göre sahaya davet edildi. İlk olarak sahaya çıkan Fernando Muslera'nın ardından Felipe Melo, 3 çocuğuyla beraber sahneye çıktı. Kendisiyle özdeşleşen 'Pitbull' sevincini yapan Brezilyalı oyuncu her tribüne dönerek asker selamı verdi.

Galatasaraylı her futbolcu kendi istediği şarkılarla birlikte sahaya çıktı. Deneyimli forvet Umut Bulut sahneye Ankara'nın Bağları şarkısı eşliğinde gelirken, takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder taraftarlara 3'lü çektirdi.

Mikrofon 'Kral'da!

Sarı-Kırmızılı takımın 'Kral' lakaplı golcüsü Burak Yılmaz mikrofonu kaptı ve tribünleri hep beraber tezahürat yapmaya davet etti.

Burak, Galatasaraylı taraftarlarla birlikte 'Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray' tezahüratını söyledi. Milli forvet oyuncusu sonrasında taraftarlara, 'Helal olsun' dedi.

Sneijder'den 'Fener Ağlama!'

Burak Yılmaz'dan sonra mikrofonu Wesley Sneijder devraldı. Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Hollandalı futbolcu, 'Fener Ağlama!' diye tezahürat yaparak ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu ve Galatasaraylı taraftarları coşturdu.

Kupa futbolcuların ellerinde yükseldi

Galatasaraylı tüm futbolcuların sahnede toplanmasının ardından şampiyonluk kupası başta kaptan Selçuk İnan olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncuların ellerinde yükseldi.

Kupasına kavuşan futbolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı. Kutlamalar esnasında TT Arena'nın üstünde havai fişekler atılmaya başlandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim