• BIST 9479.47
  • Altın 2503.351
  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.7997
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

ASKON’dan SP İl Başkanı Gözütok’a Ziyaret

ASKON’dan SP İl Başkanı Gözütok’a Ziyaret
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi İlker Medeni ve İsmail Çalışkan, Saadet Partisi...

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi İlker Medeni ve İsmail Çalışkan, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok'u ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok, ziyarette, bir Milli Görüş kuruluşu olan ASKON'un temsilcilerini misafir etmekle, Milli Görüş teşkilatının ne kadar büyük bir teşkilat olduğuna tekrar şahit olduklarını söyledi. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Gözütok, "İçinde bulunduğumuz durum, İslam coğrafyasının çok önemli bir süreçten geçtiğini gösteriyor. Türkiye'nin çok büyük sıkıntıları varken, ülke gündemlerle meşgul ediliyor. İktidar partisi yanlış politikalarla ülke geleceğini yok etme aşamasına getirdi" dedi.

Ekonomi, eğitim, dış politika başta olmak üzere her alanda geriye gidildiğini söyleyen Gözütok, "Boşanma oranlarının her geçen gün arttığı bir dönemdeyiz. Bankalara borcu olmayan vatandaşlarımız yok denecek kadar azalmaya başladı" diye konuştu.

Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın görevine gelirken verdiği sözleri yerine getirmek için hayatı boyunca çalıştığını belirten Gözütok, "Hem görev yaptığı dönemde, hem de günümüzde ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler ve nihayetinde Türkiye'nin bugün gelmiş olduğu hassas nokta göstermektedir ki, yeni bir dünya düzeniyle birlikte, yeni bir İslam Birliği'nin kurulması gerekliliğinin ortaya çıkması, Erbakan Hocamızın göreve gelirken verdiği sözleri tuttuğunun, biatın kendisine yüklediği sorumlulukları yerine getirmek için çalıştığının apaçık göstergesidir" dedi.

2016 yılında yapılacak olan dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ev sahipliliğinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok'a teşekkür etti.

ASKON’dan SP İl Başkanı Gözütok’a Ziyaret

ASKON’dan SP İl Başkanı Gözütok’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim