• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Aşkmı Paramı?

Aşkmı Paramı?
DÜZCE(İHA) Düzce Üniversitesi Akademik Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen "Aşk mı Para mı?" konulu konferans, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

DÜZCE(İHA) Düzce Üniversitesi Akademik Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen "Aşk mı Para mı?" konulu konferans, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konferansa konuşmacı olarak, Power Türk, Pal Fm radyo kanallarında program sunan ve birçok reklam seslendirmesi yapan Onur Yar katıldı.

Programın açılış konuşmasını Akademik Kariyer Topluluğu Başkanı Yunus Emre Karaosmanoğlu yaptı. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Karaosmanoğlu, "Bizlere kariyerimiz konusunda bir şeyler katabilmesi ve mesleki kariyerimizde iz bırakabilmesi için bu etkinliği düzenlemenin isabetli olacağını düşündük. Umarım hepiniz için faydalı bir etkinlik olur" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından programın konferans bölümüne geçildi. Programın davetli konuşmacısı Onur Yar, hayatındaki iniş çıkışları ve kariyerini anlatarak sevdiği işler üzerine kurduğu meslek hayatını esprili bir üslupla dile getirdi.

Sevdiği işi yapmanın herkesin hayali olduğuna dikkat çeken Onur Yar bireylerin; ailenin meslek seçimindeki etkileri, para kazanamama kaygısı gibi durumları göz önüne alarak meslek seçimi yaptığını ve bu seçimlerin insanları mutlu etmediğini ifade etti.

İnsanın aradığı her şeyin yine kendisinde mevcut olduğunu ifade eden Onur Yar, "Ben kendimi keşfetmeye başladıkça parayla aramdaki mesafeyi ayırmaya başladım. Ama bu maddi anlamda fakirleşiyorum anlamına gelmesin. Paraya verdiğim anlam ve önemden uzaklaşmaya başladım. Bu parayı reddediyorum anlamına da gelmesin. Peşinden koşmadığımız her şey zaten bizimdir. Yani kendini sürekli güzel göstermeye çalışmıyorsan, güzelliğin ile bir problemin yoktur. Kendini sürekli başarılı göstermeye çalışmıyorsan, başarıyla ilgili bir derdin yoktur. Sürekli zenginlik peşinde koşmuyorsan, onunla ilgili de bir sorunun yoktur" şeklinde konuştu.

Konferans, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Aşkmı Paramı?

Aşkmı Paramı?

Aşkmı Paramı?

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim