• BIST 9796.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

ASKİ Problemleri Çözüyor

ASKİ Problemleri Çözüyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), tüm ilçeler ve mahallelerde arızalara anında müdahale ederek Adanalılar'ın mağduriyetini...

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), tüm ilçeler ve mahallelerde arızalara anında müdahale ederek Adanalılar'ın mağduriyetini gideriyor.

Vatandaşlardan gelen ihbarları kaydeden ASKİ Koordinasyon Merkezi (ASKOM) ve problemlerinin çözüme kavuşması için aboneleri yönlendiren Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, Adana'nın marka değerini arttırabilmek amacıyla yoğun çaba sarf ediyor. ASKOM'a gelen ihbarlar anlık olarak kaydediliyor ve ilgili birimlere bildiriliyor. Bu birimler ise gelen ihbarları bir sıraya koyarak en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya çalışıyor. Kanal açma araçları ile tıkanıklıklar giderilirken vidanjörler vasıtasıyla da evsel ve endüstriyel atık sular toplanıyor.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, ASKİ'nin sistemli bir şekilde yürüttüğü hizmetlerin bazı vatandaşlar tarafından eleştirildiğini belirterek, "Arıza bildirimi yapmak için ASKOM'u arayan ya da Halkla İlişkiler personellerine başvuran hemşehrilerimiz zaman geçmeden problemlerinin çözülmesini istiyorlar. Gelen bildirimler anında ilgili birime bildiriliyor ve bu birim tarafından sıraya alınıyor. Problemler, deneyimli personellerimiz tarafından yapılacak en hızlı süre içerisinde çözülüyor. Bu noktada vatandaşlarımızdan da biraz anlayış bekliyoruz. Bizim önceliğimizin onlar olduğunu unutmasınlar" şeklinde konuştu.

İş yükünün azalması için en büyük görevin vatandaşlara düştüğünü vurgulayan Genel Müdür Pekar, "Yanlış uygulamalar sonucunda ne yazık ki hemşehrilerimizin evlerindeki giderler ve akabinde borular tıkanıyor. Bu sebeple tuvalet giderlerine ıslak mendil, bez, çocuk bezi gibi yabancı maddelerin atılmaması gerekiyor. Aynı zamanda mutfak lavabosuna dökülen yağlar da donarak yine boruların tıkanmasına neden oluyor. Oluşan sorunu çözmek için harekete geçen ekiplerimiz cüzi miktarda kanalizasyon açma ücreti almaktadır. Vatandaşlarımızın maddi manevi zarara uğramamaları için dikkatli ve anlayışlı davranmalarını rica ediyorum" dedi.

ALO 185'İ ARAYIN

Vatandaşlar ASKİ'nin hizmet alanına giren her türlü konu ile ilgili arıza ve şikayetleri iletmek ve bilgi almak için ALO 185 hattını arayabilir. Aynı zamanda ASKİ Genel Müdürlüğü'ne gelerek yapacakları işlemler için Halkla İlişkiler personellerinden bilgi alabilir.

ASKİ Problemleri Çözüyor

ASKİ Problemleri Çözüyor

ASKİ Problemleri Çözüyor

ASKİ Problemleri Çözüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim