• BIST 9530.47
  • Altın 2477.258
  • Dolar 32.4457
  • Euro 34.788
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Aşkı Huzurevinde Buldular

Aşkı Huzurevinde Buldular
Adana'da, çocuğunu ziyarete getirdiği huzurevinde Şaban Çakır'a aşık olup evlenen Yurdanur Çakır, ikinci baharını yaşıyor.

Adana'da, çocuğunu ziyarete getirdiği huzurevinde Şaban Çakır'a aşık olup evlenen Yurdanur Çakır, ikinci baharını yaşıyor. Çakır çifti şimdi huzurevinde mutluluğun keyfini sürüyor.

Yaklaşık 15 yıl önce kızını, yaşlıları ziyaret etmesi için Adana Huzurevi'ne getiren 69 yaşındaki Yurdanur Çakır, huzurevinde kalan Şaban Çakır (88) ile karşılaştı. Karşılaşma esnasında birbirinden etkilenen iki çift sık sık görüşmeye başladı. Şaban Çakır, ilk görüşte aşık olduğu Yardunur Çakır'a huzurevinde evlenme teklifi etti. Evlilik teklifini kabul eden Yurdanur Çakır da huzurevine yerleşti. Şimdilerde Şaban Çakır rahatsızlığından dolayı tekerlekli sandalyede hayatını devam ettirirken, Yurdanur Çakır ise ona sevgiyle bakıyor.

"SEBEP DE KIZIMIN O DÜĞMEYİ İLİKLEMESİ OLDU"

Yurdanur Çakır, 7 yıldır huzurevinde olduklarını belirterek, "Çocuğumu gezdiriyordum, tam çıktık gidiyorduk Şaban Bey de o zaman 1. sokak vardı koşturarak yemeğe geliyormuş salona. Kızım da dedi ki "amca düğmeniz açılmış ilikleyelim rüzgar var" Şaban Bey de kızımın saçını okşadı ve dedi ki "Güzel kızıma bende çay içireyim yemek dönüşünde." Beyefendi görünüşlü ve yaşça büyük olduğu için gittik birer bardak çayını içtik, sonra bizi yolcu etti. Evlilik teklifini amcanız yaptı, valla çarpılmış bana "benimle evlenir misin?" dedi. Zaten hanım arıyormuş kendine ben de dedim ki "kızım küçük onu evlendirmeden asla evlilik düşünmem" çünkü kız çocuğu dedim ve öyle de oldu kısmetmiş. Sebepsiz kuş uçmaz. Sebep de kızımın o düğmeyi iliklemesi oldu" dedi.

"AMCANIZ SOLMAYAN ÇİÇEĞİMDİ GÖNÜL VAZOMDA"

Çakır, evlendikten sonra 4 yıl kendi evlerinde oturduklarına dikkat çekerek şöyle devam etti:

"Burası bizim için bir okul, son okul. Buradan diplomayı aldığımız zaman kimimiz Buruk ya da Kabasakal Mezarlığı'na tayin olacağız onun için diyorum ki birbirimizi kırmayalım incitmeyelim. 15 yıllık evliyiz, 7 senedir de buradayız. Her zaman "aşkımın son baharı, küçücüğüm" diyorum, müdüre hanım bile sorar "senin küçücüğün nerede?" diye, vallahi bir ninni söyledim öylece bayıldı kaldı diyorum. Amcanız solmayan çiçeğimdi gönül vazomda fakat şimdi sonbahar yaprağı oldu. Özel bir defterim var her dökülen yaprağı sayfanın arasına saklıyorum, gönlümdeki sayfadan bahsediyorum. Allah başımdan eksik etmesin iyi ya da kötü eşler birbirinin değerini bilmeli."

Aşkı Huzurevinde Buldular

Aşkı Huzurevinde Buldular

Aşkı Huzurevinde Buldular

Aşkı Huzurevinde Buldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim