• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Askf’dan Başkan Baran’a Ziyaret

Askf’dan Başkan Baran’a Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Amatör Sporları Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Amatör Sporları Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı İsmail Baran belediyeyi ziyarete gelen Amatör Sporları Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kocaeli Amatör Sporları Federasyonu yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, amatör sporu okullarda yaygınlaştırmanın belediyenin öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu söyledi.

Ziyarette sporla ilgili Körfez Belediyesi'nin yatırımlarına değinen Başkan Baran, Körfez'i vizyon projelerle buluşturmanın yanı sıra sosyal çalışmalara da önem verdiklerini belirtti. Başkan Baran, yürütülen ve hayata geçirilen çalışmalarla örnek kent haline gelen Körfez'i sporda da örnek hale getirmek için yoğun faaliyet gösterdiklerini söyledi. Gençlerin spor sahaları ile havuzlara çekmenin, sağlıklı ve disiplinli yeni nesil yetiştirmenin en büyük temennileri olduğunu kaydeden Başkan Baran, "Sporun tabana, okullara yayılması, küçük yaşta amatör sporun desteklenmesi en büyük hedefimiz. Bu kapsamda Amatör Sporları Federasyonumuzla iletişim halinde olarak sporun dinamikleriyle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Şimdiye kadar birçok branşta uzman antrenörler ile birlikte bin 500 sporcuya hizmet verdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, "Sporu tekrar canlandırarak Körfez'i bu alanda da öncü, örnek olabileceğini göstermemiz gerekiyor. Bu hedefimizin gerçekleşmesine önem veriyoruz. Son dönemlerde güzel mesafeler aldık" şeklinde konuştu.

Amatör Sporları Federasyon Başkanı Murat Aydın da, "Amatör spor kulüpleri ile sporun diğer bütün branşlarına sahip çıkan Belediye Başkanımız İsmail Baran, büyük bir özveri ile çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyorum, örnek bir belediye başkanı. Federasyon olarak Körfez'e her zaman destek olacağız" diye konuştu.

Ziyaret yapılan konuşmaların sonunda çekilen toplu resimlerin ve her iki tarafın birbirlerine sundukları hediyelerin ardından son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim