• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Askerlik hakkında detaylı bilgilere nasıl ulaşabilirim?

Askerlik hakkında detaylı bilgilere nasıl ulaşabilirim?
Askerlik mesleki olarak disiplini ele almaktadır. Yönetim açısından işlerin yürüyüşü her zaman kusursuz bir şekilde devam etmelidir ya da devam etmek zorundadır.

          

    Askerlik mesleki olarak disiplini ele almaktadır. Yönetim açısından işlerin yürüyüşü her zaman kusursuz bir şekilde devam etmelidir ya da devam etmek zorundadır. Bu asker de en yüksek kıdemli askerlerden en alttaki bulunan erlere kadar böyle devam eder.  Erler de dahi nöbet sisteminden tutun günün tüm vakitlerini belli bir program içerisinde geçiriyor olmaları bunun en basit örneklerinden bir tanesidir.  Bunun en bariz örnekleri arasında nöbet sistemi; askerlerin kulelerde, karargâh girişi gibi nöbet alanlarında yedi gün yirmi dört saat boyunca bir dakikalığını bile boş verilemeyecek şekilde disiplinli bir döngüyle işler süregelmektedir.   Erler bile kendi aralarında yeni gelen asker arkadaşlarına (dede, torun olarak )hitaplarda bulunup, iş bölümünü gerçekleştirdikleri de olur.

ASKERLİK CELP SORGULAMA

Askerlik ülkemizdeki süresi açısından askere giden vatandaşlarımıza her ne kadar zor gibi gözükse de aralarında geçen bu samimi diyaloglar ve bütün askerleri orda toplayan şeyin maddi değil de manevi bir değer taşıyan vatani görev olması açısından askeriye ye rahat bir şekilde uyum sağlamalarına kuşkusuz etkileyen önemli faktörlerdendir. Askerler öncelikle askeri muayeneye gidip askerlik işlemleri için gerekli dokümanları ve kontrolleri gördükten sonra askerlik onayı için gerekli olan, askerlik sülüs sorgulama işlemleriyle takip edebilir.  Muayene yeri, tarihi gibi bilgileri edinmek için ise askerlik muayenesi sorgulama ya girip bu işlemleri de kolay şekilde sonuçlandırabilirler.  Tecil ettirmek için bir gerekçesi olan vatandaşlar tecil işlemlerinde yararlanmak için askerlik tecili sorgulama dan dan işlemlerini gerçekleştirebilirler.

 

 

 

                                                                                                                                           .

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim