• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi
Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Aksak Deniz Üs Komutanlığı içinde yer alan Aksak Askeri Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın bünyesine geçti.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Aksak Deniz Üs Komutanlığı içinde yer alan Aksak Askeri Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın bünyesine geçti. Marmaris Devlet Hastanesi'nin ek tesisi olarak hizmet verecek olan hastaneye 15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris'te şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in ismi verildi.

Devir teslim töreninde Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ve Aksaz Askeri Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Hayriye Çapraz hazır bulundu. Başhekim Vekili Dr. Hayriye Çapraz'a hizmetlerinin anısına Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu tarafından plaket verilmesinin ardından yapılan konuşmalarda duygusal anlar yaşandı. Aksaz Hastanesi'nde askeri birlik sınırları içerisinde bulunan askeri personele, lojmanlarda bulunan sivillere ve randevu ile gelen bölge vatandaşlarına hizmet vermesi planlanıyor.

Marmaris Devlet Hastanesi'ne entegre olan Aksaz Hastanesi'nin hizmet sunumunda aksaklık yaşanmaması için Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nce her türlü önlemlerin alındığı, acil polikliniğinin 24 saat hasta kabul edebilir düzeyde olduğu, 29 Ağustos 2016 tarihinden itibaren polikliniklere müracaatta bulunan tüm askeri ve sivil hastalara hizmet verileceği ifade edildi. Hastaneye 15 Temmuz darbe kalkışmasında Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı gerçekleştirilen terörist saldırıda şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in ismi verildi.

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu, "Türkiye'de bulunan tüm askeri hastanelerin tamamının Sağlık Bakanlığımız yetkililerine devir tesliminin yapıldığı bu günde biz de ilimizde bulunan Aksaz Askeri Hastanesi'nin devrini aldık. Marmaris Devlet Hastanemizin ek tesisi olan sağlık tesisinde asker sivil ayrımı yapmaksızın müracaatta bulunan herkese Sağlık Bakanlığımızın sunduğu kaliteli, güler yüzlü, nitelikli ve yenilikçi sağlık anlayışımızı sunacağız" dedi.

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi

Askeri hastaneye o şehidin ismi verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim