• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Aşk Yeniden 14. bölümde odaya baskın! -Video Haber-

Aşk Yeniden 14. bölümde odaya baskın! -Video Haber-
Aşk Yeniden dizisi 14. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in dün akşam yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Aşk Yeniden son bölüm ve detaylar.

Aşk Yeniden 14. bölümüyle izleyicilerine yine iddilaı bir bölüm sundu. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in son bölümünde izleyicileri neler bekledi?

İşte Aşk Yeniden 14. bölüm ve detaylar

Ertan’ın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen birisi Fatih ve olayın diğer muhataplarını mail yoluyla tehdit etmeye başlar.

Fatih ve Mustafa bu olayın peşindeyken, Zeynep de Fatih’e maharetlerini göstermek üzere mutfağa girmeye karar verir.

Zeynep Fatih’i zorla pazara götürüp alışverişe dahil eder. Dinlenmek için Şevket’in evine uğramaları Yadigar ve Şevket’i zor durumda bırakır. Çünkü Yadigar da Şevket’in zorlamasıyla gerçekleri öğrenmek için Meryem’i eve davet etmiştir.

Meryem’i Zeynep’ten saklamaya çalışan Yadigar, Fatih’in odaya girip Meryem ve Şevket’i aynı odada basmasıyla rahat bir nefes alır.

Artık Fatih de Zeynep’i oradan uzaklaştırma derdindedir. Tüm bunlar olup biterken Mustafa’nın şantajcıyı bulmak için mafyadan yardım istemesi Ertan meselesinin Şevket Reisin kulağına kadar gelmesine sebep olur.
 

Aşk Yeniden 13. bölümde neler olmuştu:
 
13. Bölüm Özeti
 
Fatih, Zeynep ve diğerleri mültecileri de tekneye alarak adadan ayrılırlar. Mültecilerin yurtlarına ve ailelerine kavuşmaları için ellerinden geleni yapmayı planlamaktadırlar. Ancak planlamadıkları şey, insan kaçakçılığı suçundan göz altına alınmalarıdır.

Polisin, Şevket Reis’in evine gitmesiyle durumdan haberdar olan aileler, çocuklarının bulunduğuna sevinemeden bu kez de nezaret yolu gözlemeye başlarlar.

Mültecilerin ifadeleri sonrası herkes rahat bir nefes almıştır. Fakat bu sefer de gazetelere yansıyan “Şekercizadeler insan kaçakçılığı yaparken yakalandı” haberi yüzünden ortalık yeniden karışır.
 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim