• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Aşk Terapisi" adlı tiyatro oyunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Aşk Terapisi" adlı tiyatro oyunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi yararına sahne aldı.

Hülya ve Macit Koper'in yazdığı, Suzan Aksoy, Somer Karvan, Janset, Yusuf Atala ve Fulden Akyürek'in rol aldığı Aşk Terapisi adlı tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahne aldı. Oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kahya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi 2'nci Başkanı Ayşenur Çetindağ ve dernek üyeleri ile çok sayıda davetli izledi. Oyunun konusu ise sıradan bir terapist olan Sorgun günün birinde ilkokul aşkıyla ilginç bir şekilde karşılaşır. Olaylar bundan sonra akıl almaz halde gelişmeye başlar. Meraklı ve oğlunu evlendirmek isteyen annesiyle muayenehaneye gelen garip tiplerle başa çıkmaya çalışır. İki perdelik oyun Manisalı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

MANİSA TİYATROYU SEVİYOR

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya ve Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi 2'nci Başkanı Ayşenur Çetindağ bir konuşma gerçekleştirdi. Eğlenceli bir gece yaşandığını belirten Başkan Vekili Mümtaz Kahya, "Bizlere güzel bir gece yaşattığınız için teşekkür ederim. Oyunun geliri sosyal sorumluluk projemiz gereği Türk Kadınlar Birliği'ne bağışlanacak" diye konuştu. Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi 2'nci Başkanı Ayşenur Çetindağ ise, "Manisa Büyükşehir Belediyesi bugün sahnelenen oyunun gelirini derneğimize bağışladı. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim