• BIST 9736.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Asiyad Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Asiyad Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti
Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği (ASİYAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği (ASİYAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Ankara'da yaşayan Samsunlu iş adamları, memleketlerine gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

ASİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, memleketleri Samsun'a çıkarma yaptı. Başkent Ankara'da yaşayan Samsunlu iş adamları, dernekleşmelerinin ardından ilk resmi ziyaretlerini memleketleri Samsun'a yaptı. Samsun Valisi İbrahim Şahin'in ardından ASİYAD üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaretti. ASİYAD üyesi Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın'ın da bulunduğu ziyarette dernek başkanı Osman Yılmaz, yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Yılmaz'a bilgi verdi.

Ankara Çukurambar'daki dernek binasına Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ı davet eden ASİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yılmaz, başkentte kurmak istedikleri Samsun Evi ile ilgili Başkan Yılmaz'dan destek istedi. Başkan Osman Yılmaz, "Samsunlu hemşerilerimiz Ankara'ya geldiklerini konaklayabilecekleri, memleketimizin yöresel yemeklerini yiyebilecekleri, altında da düğün salonunu olan güzel bir yer yapmak istiyoruz. Kurumsal, profesyonel ve kaliteli bir Samsun Evi ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuna sizden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise şehir dışında yaşayan çok hemşerisinin bulunduğunu söyledi. Samsun'un şehir dışında yaşayan insan potansiyeli yüksek bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Samsun Evi projeniz çok güzel. Yer alıp bina yapmak daha doğru ve kalıcı olacaktır. Ankara'da alternatif yerler belirleyip maliyet hesabı yapıp ve karar vermeniz halinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bunun yanında Ankara'daki hemşerilerimizde Samsun buluşmasını yapalım. Samsun nereye koşuyor, gelecekte nasıl bir şehir olacak, neler yapıldı, neler yapılacak gibi konularda gelip sunum yapabiliriz. Hemşerilerimize memleketlerinin bugününü ve yarınını, 2019 projeksiyonunu anlatalım. Bunun çok faydalı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyarette ASİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yılmaz, Başkan Yılmaz'a üzerinde "Besmele" yazılı işlemeli vazo, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal da Başkan Yılmaz'a çini işlemeli tabak hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Asiyad Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Asiyad Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Asiyad Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim