• BIST 9548.82
  • Altın 2495.156
  • Dolar 32.4895
  • Euro 34.5869
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Asım’ın Nesli İzmit’te Çanakkale’yi Andı

Asım’ın Nesli İzmit’te Çanakkale’yi Andı
İzmit Belediyesi ile kısa adı TÜVGA olan Türkiye Gençlik Vakfı'nın ortaklaşa düzenledikleri "Asım'ın Nesli Çanakkale'yi Anıyor" etkinliği büyük...

İzmit Belediyesi ile kısa adı TÜVGA olan Türkiye Gençlik Vakfı'nın ortaklaşa düzenledikleri "Asım'ın Nesli Çanakkale'yi Anıyor" etkinliği büyük ilgi gördü.

KOÜ Umuttepe Kampüsü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirin etkinliği binlerce kişinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prrof. Dr. Bekir Çakır, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcı Tahir Akman, Kent konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, TÜGVA Kocaeli Temsilcisi Yusuf Yazıcı takip etti.

Gecede konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Bastığımız bu toprakların alelade topraklar olmadığının bilincinde olmamız gerekiyor. Bu dünyada insanoğlu var olduğundan bu yana Hak ile batılın, iyi ile kötünün var olduğunu ve var olmaya devem edeceğini bilen, bu toprakların dünyayı her zaman Hak ve adalet dağıtanların vatanı olarak devam edenlerin vatanı olduğunu bilen şuurlu gençlerimiz olsun istiyoruz" dedi.

Gençlerin programa olan ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Doğan, "Genç dostu belediye ve belediye başkanı olarak gençlerimiz her alanda desteklerimizi sürdürüyor, onlar için kafa yoruyoruz. Sayısız projemiz var fakat özellikle bizim GENC-İZ birimimizle tanışmanızı isteriz. Avrupa fırsatlarını yakalayabilmeniz açısından EUREDESK merkezimizle tanışmanızı isteriz. Sarısu Gençlik Kampımızdan, Gölkay Park'taki su kayağı merkezimizden, geleceğin iş adamları olmanız için Genç Girişimciler Merkezimizde verdiğimiz desteklerden faydalanmanızı isteriz. Yine şuurlu, imanlı, manevi değerlerini bilen güçlü neslin aynı zamanda çağın da gelişmelerini ve donanımlarını bilmesi açısından mutlaka 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezimizi tanımanızı isteriz. Sizler için yurtlar planlıyoruz, daha iyi daha donanımlı alanlarda hizmet almanız için gençlik merkezleri yapıyoruz. Biz sizlere çok güveniyoruz, inşallah Türkiye'miz siz sevgili gençlerimizle çok daha güzel noktalarda, Anadolu toprakları çok daha emin ve güçlü ellerde ve dünyada mazlum ulusların yaşadığı coğrafya daha güvenli ve yaşanabilir alanlar olacak" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yaptığı konuşmada, "Bugünün genci olan sizler, yarının sorumlu insanları olacaksınız. Sizlerin bilgili, donanımlı, ülkesini, vatanını, insanını gönülden seven, tarihini ve yaradılışını iyi tanıyan bireyler olmanız en büyük arzumuzdur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TV programcısı ve şair Serdar Tuncer, şiir ve söyleşisiyle geceye renk kattı.

Etkinlik sonrası vatandaşlara Çanakkale savaşlarındaki Türk askerinin en önemli yiyeceği olan buğday aşı dağıtıldı.

Asım’ın Nesli İzmit’te Çanakkale’yi Andı

Asım’ın Nesli İzmit’te Çanakkale’yi Andı

Asım’ın Nesli İzmit’te Çanakkale’yi Andı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim