• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

ASİMDER’den Iğdır ASKF Başkanlığına ziyaret

ASİMDER’den Iğdır ASKF Başkanlığına ziyaret
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) üyeleri, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Konfederasyonu Iğdır Başkanı Filit...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) üyeleri, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Konfederasyonu Iğdır Başkanı Filit Yıldırım'ı ziyaret ettiler.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey ve beraberindeki ASİMDER Genel Sekreteri Kurban Oluz, yönetim kurulu üyeleri Nizamettin Uca ve Kahraman Padır'la, Iğdır ASKF Başkanı Filit Yıldırım'ı makamında

ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldırım, "ASİMDER'in şehrimizde ve Türkiye genelinde üstenmiş olduğu görev çok önemlidir. Bu bölgede Ermeni çeteleri ırk ayırmadan tüm Müslüman halkı katletmiştir. Bu bir gerçektir. Onun için bu Müslüman halkın geçmişini bugüne taşımak ve gençlerimize anlatılması noktasında ASİMDER'e çok iş düşmektedir. Biz ASKF olarak da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Biz konfederasyon olarak sadece spor yapan değil akıllı, ahlaklı ve bilgili olmasından yanayız. Uluslararası bir teşkilat olan ASİMDER'in bu ziyaretti bizleri sevindirmiştir. Sizlerin öcülüğünde tüm STK'ları bir araya toplayarak gençliğin önünü açacak toplantı ve faaliyetler yapabileceğimiz düşüncesindeyiz" dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey ise, "Ziyaretimizin sebebi ASKF gibi gençlik potansiyeline sahip bir teşkilatın savunduğumuz milli politikaya destek olmalarını sağlamak ve toplumsal olaylarda beraber hareket etmek düşüncesidir. Şehrimizde gençlerin özellikle futbola yoğun bir şekilde yönlendiğini görmekteyiz. Öncelikle gençlerimizi kahvelerden veya kötü alışkanlıklarından kurtarıp spora kazandırdığınız için size ve yönetiminize teşekkür ederiz. ASİMDER olarak yapacağımız toplumsal faaliyetlerde sizleri de yanımızda görmek isteriz. Şehrimizi tehdit eden sınırımızın hemen yanında bulunan Ermenistan Metzamor Nükleer Santralinin vermiş olduğu zararları dile getirip kamuoyuna duyurulması yönünde yakında yapacağımız toplantıya sizleri ve bağlı kuruluşlarınızı bekleriz" şeklinde konuştu.

Ziyarettin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Iğdır Başkanı Filit Yıldırım'a Türkiye-Azerbaycan ve dernek flamasının bulunduğu masa bayrağı ve Ermeni çetelerinin bölgede yaptığı katliamlarını içeren çeşitli tarih kitapları hediye etti.

ASİMDER’den Iğdır ASKF Başkanlığına ziyaret

ASİMDER’den Iğdır ASKF Başkanlığına ziyaret

ASİMDER’den Iğdır ASKF Başkanlığına ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim