• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey: "Hollanda’da Avrupa’daki Haçlı zihniyeti canlandı"

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey: "Hollanda’da Avrupa’daki Haçlı zihniyeti canlandı"
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'dan sınır dışı edilişinin, Avrupa'daki Haçlı zihniyetinin canlandığını iddia ederek tepki gösterdi.

Hollanda'nın ve bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye ve Türk bakanlara yönelik tavrını kabullenmenin mümkün olmadığını vurgulayan Gülbey, "Hollanda hükümeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül sayan Kaya'nın Büyükelçiliğimize girmesine izin verilmemesi ve akabinde Hollanda'dan sınır dışı edilmesi diplomasi krizi değildir. Yıllardır içinde İslamiyete karşı beslediği kinin dışa vuruşudur. Avrupa ülkeleri artık faşizmin esareti altına girmiştir. Yıllardır İslami fobi ismi altında Avrupa'da yaşayan Müslümanlara karşı bir linç tavır içine giren Avrupa son zamanlarda bölgesinin ve dünyanın yükselen yıldızı olan Türkiye'den rahatsız olmuştur. 15 Temmuz darbe girişimiyle başaramadığını, sonrada ekonomi baskıyla yapmak istediler. Buda başarısız olunca yeni uygulamaları ülke sınırları içerisinde Türk bakanlarına karşı tutumlar olmuştur. ASİMDER Genel Merkezi olarak bu faşist tutumlarından dolayı Almanya ve Hollanda hükümetlerini kınıyoruz" dedi.

Ermeni lobisinin yalanlarına sahip çıkarak tasarılarını parlamentolarından geçirerek benim Hristiyan yaramaz çocuğum akılı Müslüman çocuktan iyidir diyerek haksızlığı sahiplenen Avrupa bu tavırla içindeki 600 yıllık kini kusmakta olduğunu belirten Gülbey, "Avrupa 100 yıldır Ermeni lobisinin yalanlarına nasıl sahip çıkarak haksızlığın yanında yer alarak Hristiyan evladına sahip çıkan bir haçlı zihniyetidir. Hollanda hükümeti ve Avrupa 600 yıllık Osmanlı devletinden duyduğu içindeki rahatsızlığı ve intikam duygusunu bu tavrı ile dışarı vurmuştur. Avrupa'da yıllardır Türkiye düşmanı PKK, DHKP-C ve diğer terör örgütlerinin yaptığı mitinglerde kullanmadığı ağır silahlı polisleri ellerinde Türk bayrağı olan vatandaşlarımıza karşı kullanması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül sayan Kaya'nın makam arabasını Hollandalı bir polisin kullanarak Almanya sınırına götürülerek sınır dışı edilmesi kabul edilecek bir durum değildir" şeklinde konuştu.

Gülbey, Avrupa'da yaşayan tüm vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşların ayağa kalkmasını söyledi. Gülbey, "bu insani dışı orta çağ davranışı kabul etmemeleri için meydanlara inerek Türkiye'nin ve kendi şereflerini korumaları için meydanlara inmelidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim