• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalyalıların spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla 10 ilçede açtığı ücretsiz...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalyalıların spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla 10 ilçede açtığı ücretsiz Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) yeni üyeleri ile birlikte büyümeye devam ediyor. ASFİM üyeleri spor yapma imkanın yanı sıra farklı kişilerle tanışma ve kaynaşma imkanı bulduklarını söylüyor.

Profesyonel eğitmenler ve diyetisyenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM'lerde vatandaşlara fitness, ağırlık merkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve temel cimnastik branşlarında modern, tam donanımlı ve uzman eğitmen kadrosuyla spor yapma imkanı buluyor.

ONLİNE KAYIT KOLAYLIĞI

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde Konyaaltı, Atatürk, Kepez, Varsak, Aksu, Döşemealtı, Elmalı, Korkuteli, Finike, Gazipaşa olmak üzere toplam 10 ilçede 4 bine yakın üyesiyle faaliyet gösteren ASFİM'lerin ilerleyen süreçte diğer ilçelerde de yapılması planlanıyor. 15 yaş üzeri olan her vatandaşın katılabildiği Antalya, Spor ve Fitness Merkezlerinin kayıt dönemleri 2 ayda bir yenileniyor. Vatandaşlar internet üzerinden www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabiliyor.

AMAÇ SAĞLIKLI YAŞAM

Özellikle ev hanımları, emekliler ve öğrenciler gibi aktif çalışma hayatı dışında bulunan kesime bilinçli spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirten ASFİM yetkilileri, vatandaşlara spor kültürünü aşılayarak, sporu hayatın bir parçası haline getirmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini söyledi.

HEM SPOR HEM SOSYALLEŞME

Üniversite öğrencisi Doğa Bozpınar, diyetisyen ve eğitmenler eşliğinde spor yaptıklarını ifade ederek, "Verilen hizmet ve personel işinde çok profesyonel. Spor aletleri yeni. Sporun yanında ASFİM'ler sayesinde sosyalleşerek yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. İnternet üzerinden yapılan kayıt sistemi çok pratik, yeni kaydımı bu şekilde yaptım. Antalya halkına kazandırılan ücretsiz spor merkezlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederim" diye konuştu.

ASFİM ÇOK FARKLI

Muhasebeci Hayriye Çömlekçi, ASFİM'lerin sıcak ve samimi bir ortamı olduğunu vurgulayan Hayriye Hanım "Buradaki ortam çok güzel. Böyle bir hizmetin ücretsiz olması harika. Burada hem kilo verdim, hem sağlık buldum" dedi.

BAŞKAN'A MİNNETTARIZ

ASFİM in modern ve temiz ortamında eğitmenler eşliğinde bilinçli spor yapmanın keyfini çıkardıklarını ifade eden vatandaşlar çok memnun. Büyükşehir Belediyesi'nin spor etkinliklerine 3 yıldır katıldığını söyleyen Serap Ayaz, "ASFİM den çok memnunuz. Belediye Başkanı Menderes Türel'e minnettarız" diye konuştu.

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim