• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Aşçılar Şampiyonasında Kilis’ten Katılan Öğrenciler Madalya İle Döndü

Aşçılar Şampiyonasında Kilis’ten Katılan Öğrenciler Madalya İle Döndü
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Şanlıurfa Ulusal Aşçılar...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasında katıldıkları 3 ayrı kategoride dereceye girmeyi başardı.

Şampiyonadan ödülle dönen öğrenciler, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'i ziyaret eden öğrenciler, ziyaret ederek, kendilerine her türlü imkanı sunan Rektör Güvenç'e ve yarışmaya katılımda emeği geçen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Gül'e teşekkür etti.

Birinci Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına 3 ayrı kategoride katılım gösteren öğrenciler, her kategoride ayrı bir başarı elde etti. Yarışmada Aşçılık Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Melda Harbalıoğlu ile Öğretim Görevlisi Fethullah Yıldız da eşlik ettiği öğrenciler, Üniversiteler Ana Yemek (Et) kategorisinde Ergin Terzi, Antep Fıstıklı Bonfile Sarma yemeğiyle bronz madalya kazanırken, Üniversiteler Ana Yemek (Tavuk) kategorisinde ise Arife Semiz, Zahterli Pırasa Yatağında Tempura But yemeğiyle gümüş madalya elde etti. En İyi Üniversite Ekip Yarışması kategorisinde ise Şule Onur, Mehmet Şerif Parlak, Hatice Elif Doğan ve Ceylan Demir Kilis'in yöresel yemek ve tatlılardan oluşan Lebeniye, Teşrübe ve Cennet Çamuru sunumuyla üçüncülük kupası ve bronz madalyaya layık görüldü.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Çınar da öğrencilerin meslekleri ile ilgili yarışmalara katılmaları ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda bu tür yarışmaların çok faydalı olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Aşçılık Bölümü öğrencileri Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'le toplu fotoğraf çektirdi.

Aşçılar Şampiyonasında Kilis’ten Katılan Öğrenciler Madalya İle Döndü

Aşçılar Şampiyonasında Kilis’ten Katılan Öğrenciler Madalya İle Döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim