• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı
Aşağıçobanisa Mahallesinde daha önce düğün salonu olarak kullanılan binada tadilat çalışması yapan Şehzadeler Belediyesi, Aşağıçobanisa Mahallesine...

Aşağıçobanisa Mahallesinde daha önce düğün salonu olarak kullanılan binada tadilat çalışması yapan Şehzadeler Belediyesi, Aşağıçobanisa Mahallesine Çok Amaçlı Salon ve Spor okulu kazandırdı.

Şehzadeler Belediyesinin Aşağıçobanisa Mahallesinde yapmış olduğu Çok Amaçlı Salon, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Aşağıçobanisa Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun, aynı zamanda bir spor okulu olacakta kullanılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Geçmişte düğün salonu olarak kullanılan bu 250 metrekarelik alanın tadilatlarını yaparak yeniden bir Çok Amaçlı Salon olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Aşağıçobanisa Mahallemizin halkına Çok Amaçlı Salon olarak hizmet verecek olan bu binamız, aynı zamanda Aşağıçobanisalı çocuklarımızın rahatlıkla kullanabileceği, Spor Okulları olarak ya hizmet verecek. Yaptığımız tadilat ile soyunma odaları ve tuvaletler yeniden yapıldı. İç ve Dış cephede sıva tadilatı ve boya badana işlemleri yapılarak daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Aşağıçobanisa Mahallemize kazandırdığımız bu Çok Amaçlı Salonumuzun tadilat çalışması 55 bin liralık bir bütçeyle tamamlandı. Bina tadilatlarımızı tamamladıktan sonra, Kaymakamlığımız da çocuklarımızın spor yapabilmeleri için Tatami Minderleri, 50 öğrencimiz için sporcu kıyafetleri ve malzeme desteğinde bulundu. Nasip olursa önümüzdeki günlerde bu salonumuzda Halk Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenleyeceği farklı kurslar açılacak. Şehzadeler Belediyesi olarak Çobanisa Mahallemizin girişinden, mahalle meydanına kadar, olan kısımda da aydınlatma ve düzenleme çalışmaları yaptık. Aşağıçobanisa Mahallemizin güzelleşmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Hizmete açılan Çok Amaçlı Salon ile Aşağıçobanisa Mahallesinin güzel bir tesise kavuştuğunu ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu "Böylesine güzel ve anlamlı bir tesisin açılışında vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Aşağıçobanisa Mahallemizde yapılan hizmetlerde hep sizlerle bir arada olduk. Bugünde yeni ve güzel bir tesisi Mahallemize kazandırıyoruz. Şehzadeler Belediyemiz, diğer mahallelerimizde olduğu gibi Aşağıçobanisa Mahallemizde de güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Kaymakamlık olarak bizde Şehzadeler Belediyemizin tadilatını gerçekleştirdiği bu çok amaçlı salonda spor yapacak olan öğrencilerimiz için spor kıyafetlerini temin ettik. Şehzadeler ilçemizde yeni ve güzel açılışlarda bir arada olmak dileği ile Çok Amaçlı Salonumuzun Aşağıçobanisa Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Okunan duaların ardından, Belediye Başkanı Çelik, Kaymakam Çorumluoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş'in katılımı ile Çok Amaçlı Salonun açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Çok Amaçlı Salonda spor yapacak olan öğrenciler tarafında kısa bir gösteri yapıldı.

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı

Aşağıçobanisa Çok Amaçlı Salon hizmete açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim