• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

As Başkan Aygün’den Emniyet Müdürü Kaya’ya Ziyaret

As Başkan Aygün’den Emniyet Müdürü Kaya’ya Ziyaret
Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı ziyaret etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı makamında ziyaret eden As Başkan Aygün, İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, müdür Fatih Kaya'ya Muaythai sporu ve Bitlis'te ki çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Sporun sosyal yönüyle barış ve kardeşliğe olan katkılarının çok önemli olduğunu vurgulayan As Başkan Aygün, özellikle bölge gençlerinin sportif faaliyetlere kanalize edilmesi gerektiğini ifade ederek, son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir. Terör çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz" dedi.

Türkiye'nin büyümeye, normalleşmeye doğru gittiği bir süreçte, bölgesel ve küresel arenada söz sahibi olmaya başladığı dönemlerde devreye sokulan terör örgütlerinin son zamanlarda yeniden sahneye çıktığını dile getiren As Başkan Aygün, "Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, terörü, terörün her çeşidini ve terörü besleyenleri federasyon olarak lanetliyoruz. Bütün milletimizi derinden üzüntüye boğan son olaylar toplumumuzdaki hassasiyeti artırmıştır. Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz. Kardeşlik bağlarımızı zayıflatmak isteyenler bilmelidir ki bu toprakların mayası kardeşliktir. Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Millet olarak ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayette olduğumuzu göstermeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti devletine kasteden hainler dün olduğu gibi bugünde gerektiği cevabı alacaktır. Şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacaktır. Aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde ayaktadır. Türkiye Cumhuriyeti devletine onun egemenliğine ve toprak bütünlüğüne ihanet edenler ve küresel güçlerle işbirliği yapanlara bu millet hak ettiği cevabı elbette verecektir" diye konuştu.

Terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine başarı dileğinde bulunan Aygün, ziyaret anısına İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'ya boks eldiveni hediye etti. Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim