• BIST 9538.11
  • Altın 2486.5
  • Dolar 32.5
  • Euro 34.7941
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Artvin’de Üç Ayda 500 Ton Asfalt Döküldü

Artvin’de Üç Ayda 500 Ton Asfalt Döküldü
Artvin'de yaz mevsimi boyunca Artvin Belediyesi tarafından Yeni Mahalle, Dere Mahallesi, Çamlık Mahallesi başta olmak üzere tüm mahalle ana yolları ve ara...

Artvin'de yaz mevsimi boyunca Artvin Belediyesi tarafından Yeni Mahalle, Dere Mahallesi, Çamlık Mahallesi başta olmak üzere tüm mahalle ana yolları ve ara yollarında asfaltlama çalışması yapıldı.

Artvin Belediyesi 2017 yılının bahar ve yaz mevsimini yoğun çalışma temposu içerisinde geçirerek yeni bağlantı yolları ile birlikte stabilize ve onarımlarda yaklaşık 500 ton asfalt harcadığını bildirdi.

Kaliteli ulaşım herkesin hakkı diyen Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediyesi olarak önceliğin ulaşım hizmetleri olduğunu söyledi. Bu kapsamda Artvin'de ulaşımı rahatlatmak adına birçok yeni projeyi hayata geçirerek vatandaşların konforlu ve kaliteli ulaşım sağladıklarını ifade eden Kocatepe "Turizm kenti Artvin'deki en büyük problemimiz olan ulaşım sıkıntısını aşmaya devam ediyoruz. Asfaltı olmayan mahallelerimize, sokaklarımıza sıcak asfalt dökerek halkın hizmetine sunuyoruz. Dr. Kadir Topbaş Bulvarımızı tamamlayarak hizmete açılması ile şehri yeni bir girişe kavuşturduk. Bu bulvarımız sayesinde şehrin trafiği rahat bir nefes aldı. İsmet Acar Bulvarı'nın genişletilmesi ile de şehrin trafiğine büyük bir hizmet yapmış olduk. Artık Artvin'e giriş çıkışlar trafik açısından daha rahat hale getirildi. Hizmetlerimiz sadece bununla sınırlı kalmayacak. Artvin halkının daha kaliteli bir yaşam sürmesi için biz belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Asfaltlama çalışmaları kapsamında Çamlık mahallesi Atmaca mevkiinin yaklaşık 1,5 kilometrelik stabilize yolu sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Atmaca mevkiinde yaşayan vatandaşlar yıllar sonra yollarının asfalt olmasından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'ye teşekkür ederek yazın toz topraktan kurtulduklarını bu sayede bahçelerinde daha iyi ürünler yetiştirebileceklerini dile getirdiler.

Artvin’de Üç Ayda 500 Ton Asfalt Döküldü

Artvin’de Üç Ayda 500 Ton Asfalt Döküldü

Artvin’de Üç Ayda 500 Ton Asfalt Döküldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim