• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Artık Yollar Her Kurum Tarafından Ayrı Ayrı Kazılmayacak

Artık Yollar Her Kurum Tarafından Ayrı Ayrı Kazılmayacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden AYKOME, 2016 yılında İnegöl'de yapılacak altyapı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden AYKOME, 2016 yılında İnegöl'de yapılacak altyapı yatırımlarının ilgili kurumlarca koordineli olarak yapılmasını, böylece yolların tekrar tekrar kazılmasının önüne geçilmesini kararlaştırdı.

İnegöl'de yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü Ferit Çam ve çalışanları, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gazali Şen, İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, BUSKİ Genel Müdürlüğü temsilcileri ve Şube Müdürü Ahmet Aka, UEDAŞ ve Türk Telekom'un temsilcileri katıldı. Taban, "İnegöl'ün altyapı çalışmalarının ilgili kurumlarca koordineli olarak bitirilmesi için 2011 yılında belediyemiz bünyesinde kurulan Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), büyükşehir yasasının yürürlüğe girdiği tarihten sonra Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam ediyor. İnegöl'de altyapı ile herhangi bir çalışma yapılacaksa bunun kararı artık Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Aykome tarafından veriliyor. Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Belediyesi, BUSKİ, UEDAŞ, İNGAZ ve Telekom çalışmalarının sonucunda her kurum bozduğu üst yapıyı eski haline getirmekle sorumludur. Burada en çok üzerinde durduğumuz husus, yapılan işlerin bir daha yapboz olmaması. Daha önce yaptığımız işlerde gördük, sıralama ile yaptığımızda hiçbir problem olmuyor. İş bittiğinde vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla sokaklarının bir daha kazılmayacağını biliyor" dedi.

Toplantıda 2016 yılı içerisinde İnegöl'deki alt yapı yatırımlarının ilgili kurumlar ile koordineli bir şekilde yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca İnegöl'de altyapı çalışmaları yapan ve yatırım yapması muhtemel kurum temsilcilerinin de görüşleri alındı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim