• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı
Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 30. haftada Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da konuk edeceği Beşiktaş...

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 30. haftada Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başladı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihat Arslan, Beşiktaş karşısında kaybetmeyi hayal etmediğini ifade etti.

Bursaspor maçı ile sahada mücadele eden ve koşan takım profiline geri döndüklerini ifade eden Cihat Arslan; gerçek kimliklerine kavuştuklarını ve mücadele eden takım ruhunun geri döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Bursa maçının ardından Türkiye gündeminde bulunan Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Arslan; çok önemli bir takım ve camiaya karşı mücadele edeceklerini belirterek, "Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan bir takımı konuk edeceğiz. Çok önemli bir rakip olarak görüyoruz, ama çekinmiyoruz ve korkmuyoruz, sadece saygı duyuyoruz rakip olarak. Biz ilk maçta kazanmıştık, bizim hedefimiz ikinci maçı da kazanmak. Sadece kendimiz için kazanmak, sonrasına baktığınız zaman kaybetmeyi de çok fazla hayal bile etmiyorum. Yani iddialı da olmak istemiyorum, sadece takımım o dönüşü yaptığı için mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Ama Beşiktaş'ın yerli ve yabancı uyumu muhteşem, teknik heyet ve taraftar uyumu, bence şampiyonluğa çok aç bir takım. Çok zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor" dedi.

Arslan, Avrupa kupalarında şanslarını deneyeceklerini ancak olur olmaz kendi mücadelelerini yine de vermek istediklerini belirterek gerçekçi olmak gerektiğini ifade etti. Beşiktaş'a karşı farklı bir idman ve yöntem izlemediklerini kaydeden Arslan, daha çok oyuncularına Beşiktaş'ı anlatıp analiz etmek istediklerini vurguladı.

Yeşil-siyahlılarda Hugo Rodallega ilk idmana çıkmadı ve dinlendiği bildirildi. Mervan Çelik'in hasta olduğu, Onur Ayık'ın ise ayağında oluştuğu problem dolayısıyla 2-3 hafta muhtemelen sahalarda olamayacağı bildirirken, Bursa maçında sakatlanan Bruno Mezenga'nın durumunun ise ilerleyen günlerde belli olacağı belirtildi.

Uzun süredir sakatlığı süren Douglas'ın ise bugün Türkiye'ye geleceği ve doktordan alacağı son raporları doğrultusunda Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağının belli olacağı bildirildi.

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı

Arslan’dan Beşiktaş’a Gözdağı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim