• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Arslan: ”Mağlup Olduğumuz İçin Üzgünüz”

Arslan: ”Mağlup Olduğumuz İçin Üzgünüz”
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'ya mağlup oldukları maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İki...

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'ya mağlup oldukları maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İki kulvarda da yarış devam edecekse oynamayan oyuncuların da daha önceki maçlarda olduğu gibi daha özverili olmasını bekliyorduk ama bugün biraz o konuda eksik kaldık" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. hafta maçında Akhisar Belediyespor, evinde ağırladığı PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka'ya 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Kazanmamız gereken bir karşılaşmayı kaybettik, onun için üzgünüm. Karşıyaka maçının kazanıp puanımızı üçlemek istiyorduk. Daha çok görev vermediğimiz oyuncuları denedik. Onların da maç tecrübesi artsın diye uğraştık ama o motivasyon sahada çok fazla yoktu. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Karşıyaka'yı da tebrik ediyorum" dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Akhisarlı Uzman Çavuş Serdar Deniz için de Allah'tan rahmet dileyen Cihat Arslan, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Üzüntümüz çok büyük. Ateş Akhisar'ımıza da düştü. Yakınlarına Rabbim sabırlar ihsan etsin. İnşallah bu akan kanlar biran önce durur. Temennimiz bu. Onun için de ayrı bir üzüntümüz var" diye konuştu.

Kupada da iddialı bir konuma gelmeleri gerektiğini vurgulayan Arslan, hesabında olmayan bir kayıp yaşadıklarını dile getirdi.

Takımda görev değişikliklerinin olabileceği sinyalini veren Arslan, şöyle konuştu:

"Formlu ve formsuz oyuncular arasında görev değişiklikleri olabilir. Ufak tefek sakatlığı olan oyuncularımız var. Çok şükür seneyi iyi geçirdik ama Osmanlıspor maçını da kazanırsak 30 puanın üstüne geçeceğiz. Biz iç sahada çok başarılıyız. Osmanlı da deplasmanda çok başarılı. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Çok ciddi hazırlanmak lazım. Kazanmak için sahada olacağız yine."

"BUGÜNKÜ OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM"

Sahadaki oyuncularının bugünkü oyunundan memnun olmadığını vurgulayan Arslan, "Bizim her forma verdiğimiz oyuncunun performansının yüksek olması gerekiyor. Bir süper lig ekibisiniz ve yarış devam ediyor. İki kulvarda da yarış devam edecekse oynamayan oyuncuların da daha önceki maçlarda olduğu gibi daha özverili olmasını bekliyorduk ama bugün biraz o konuda eksik kaldık. Bunlar için gerekli tedbirler alınır. Zaten hafta sonu maç bittikten sonra yönetim kurulu ile gerekli raporlar verilecek. Gitmesi ve kalması gereken oyuncuların raporları verilecek. Burada olmayı kendisi istemeyen oyuncuyu biz zorla tutamayız" diye konuştu.

Sahanın zemini hakkında da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arslan, "Zemin kötü ancak bu zemine bağlı olan bir kayıp değil. Bu tamamen motivasyon ve işi ciddiye almamakla ilgili bir kayıp. Burada zemini en son suç atılır. Suç bizde" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim